Vitalea for Children Vitamin Shaklee Terbaik Untuk Anak

Vitalea for Children Vitamin Shaklee Terbaik Untuk Anak

Promosi Vitalea for Children 2015

Pembukaan Tahun 2015 merupakan tahun pemurah bagi Shaklee apabila melancarkan Promosi untuk 3 Produk utama iaitu Vivix, alfalfa dan Vitalea for children. Vitalea for children ini adalah produk Shaklee yang telah dilakukan formula penambahbaikan dan didatangkan dengan wajah baru, saiz baru dan harga baru. Lagi best apabila dilancarkan semula pada tahun 2015 dengan Promosi Beli 3 Percuma 1.

promosi vitalea for children

promosi vitalea for children

Vitalea for children ini adalah multivitamin kunyah atau boleh dihisap dan mempunyai rasa anggur. Ia mengandungi 19 nutrien penting dan menyediakan 100% nilai vitamin C harian.

Keistimewaan Vitalea for Children

– Mengandungi pemanis semulajadi yang diekstrak dari buah anggur
– Mengandungi xylitol yang melindungi gigi daripada kaviti
– Mengandungi Multivitamin dan multimineral hebat terdiri 100% vitamin C,D,E dan 8 jenis vitamin B
– Mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral penting untuk penumbesaran
– Amat baik untuk kesihatan kerana tanpa perasa tiruan,tanpa pemanis atau sebarang bahan tiruan
– Sebotol mengandungi 60 biji, pengambilan 2 biji sehari membolehkan ia bertahan selama sebulan

vitalea for children

vitalea for children

Testimoni Vitalea for Children

Aishah: Ummi, Aishah dan Asfa nak rasa Vitalea ni…macam sedap je?
Ummi: Ok, ambil ni seorang satu

Selang 5 minit..

Aishah: Ummi, Aishah ngan Asfa nak lagi 1 boleh??
Ummi: Ok..last tau.nah amik

Selang 5 minit lagi..

Aishah: Ummi..mana botol vitalea tu? Asfa nak lagi..
Ummi: Aishah ke Asfa nak lagi?
Aishah: Aishah ngan Asfa la ..Ummi..sebab sedap..
Ummi: Ok..ni betul2 last

Selang 5 minit…

Aishah: Ummi..ada lagi tak vitalea tu??
Ummi: Dah dah..cukup…esok esok pula…(Dalam hati, tak boleh jadi ni..kena sorok botol vitalea ni)
..Maka ia pun di sorok…

Jelas sekali..vitalea ni disukai oleh kanak-kanak.. Anak-anak saya (Aishah (6 Tahun) dan Asfa (4 tahun)) , baru aje mencuba ..dan terus jatuh cinta..keesokan harinya pasti mereka berdua tuntut Vitalea for children ni..bukan sekadar kunyah-kunyah ..hisap-hisap..tapi ia adalah multivitamin hebat untuk kesihatan!

Berminat ingin mendapatkan Vitalea for Children?Hubungi:

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Comments

  1. wah, bagus ni, 19 vitamin dalam 1 vitamin, sedap sampai budak-budak buat macam gula-gula, boleh rekomen pada kawan-kawan kalau macam ni
    vironica recently posted…Promosi Gila 100 Hari J3 Homestay TawauMy Profile

  2. promosi bagus ni, selamat mencuba produk ni dan semoga berhasil.
    Denaihati recently posted…2015 selamat melangkah dengan azam baruMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge