Tips Pembelian di Branch Shaklee Johor Bahru

Tips Pembelian di Branch Shaklee Johor Bahru

Malam-malamni saya nak kongsi tips ringkas buat pengguna tegar Shaklee. Sebagai pengguna, memang kalau boleh nak dapatkan produk Shaklee dengan mudah. Selain menggunakan perkhidmatan mobile Shaklee (COD) Johor Bahru, TAHUKAH ANDA? Anda boleh terus membuat pembelian di mana-mana Branch Shaklee terdekat anda tanpa berhubung dengan pengedar atau ahli Shaklee.

Branch Shaklee JB Taman Molek

Branch Shaklee Taman Molek, Johor Bahru

Boleh ke terus beli di mana-mana branch Shaklee?

Jawapan bagi persoalan adalah YA. Anda dibenarkan untuk membuat pembelian di mana-mana Branch Shaklee terdekat dengan SYARAT anda menggunakan Nama dan No ID Ahli Shaklee untuk pembelian. Jadi Bolehlah guna nama saya (Rokiah Abdul Hamid) dengan No. ID Ahli Shaklee (867860) untuk pembelian. Cara ini lebih untung, kerana anda dapat buat pembelian terus pada harga ahli. Anda boleh semak senarai Branch-branch Shaklee di website Shaklee.

Sebenarnya, pengedar Shaklee lebih suka kalau ada orang nak beli guna ID Nombor Ahli diorang..tapi bagi saya, lebih baik bagitahu ..sebab senang nak beri konsultansi. Tapi kan… kalau anda PENGGUNA TEGAR Shaklee dan memang tiap-tiap bulan buat pembelian, saya syorkan sangat untuk anda menjadi ahli Shaklee. Banyak kelebihan bila jadi ahli Shaklee, sebab sambil guna produk Shaklee, tiap-tiap bulan dapat bonus daripada pembelian. Best kan? Tapi, kalau anda nak juga guna nombor ID Shaklee saya di Johor Bahru atau di mana-mana branch, tiada masalah juga

Ramai ke buat pembelian terus di Branch Shaklee?

Sebenarnya, ramai je yang belum jadi ahli Shaklee, tapi sayangkan Shaklee sebab produknya semulajadi dan terbukti berkesan. Jadi, mereka ini boleh terus membuat pembelian di Branch Shaklee seperti apa yang di kongsikan oleh Puan ini di Johor Bahru..tiada halangan. Jadi..pengguna untung dan saya pun untung dapat bantu anda untuk lebih sihat.

pembelian shaklee di branch shaklee johor bahru

pembelian shaklee di branch shaklee johor bahru

Okla.. sebenarnya malam-malamni takde idea sangat nak menulis. Tapi paksa diri juga berkongsi tips ringkas ini. Ok selamat malam dan semoga bermanfaat.

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator (ID:867860)
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

COD: Skudai, Johor Bahru, Pekan Nenas, UTM,Kulai dan Sekitar
cara order shaklee

Comments

  1. thanks untuk info ni ya
    Raihanah Ahmad recently posted…Wordless Wednesday: Adakah anda menua terlalu pantas?My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge