Testimoni Rahsia Instagram melalui DVD Manipulasi Instagram

Testimoni Rahsia Instagram melalui DVD Manipulasi Instagram

Testimoni Rahsia Instagram melalui DVD manipulasi Instagram

Baru-baru ini apabila tuan Ismail melancarkan DVD Manipulasi Instagram, ramai yang bertanya sejauh mana keberkesanannya? Saya ada kongsikan mengenai Rahsia cara buat duit dengan instagram di blog ini. Pelbagai pertanyaan diajukan kepada saya diantaranya:
– Betul ke boleh tarik targeted follower?
– Boleh ke cepat dapat follower?
– Kau dah pernah guna ke? Kau tak pernah guna DVD rahsia Instagram, tetapi pandai2 promote?
– Pernah ke buat sales dengan DVD ni?
– Berapa follower yang boleh dicapai?

*Jawapan soalan-soalan ini saya kongsikan di bawah

Testimoni Rahsia Instagram sendiri

Alhamdulillah, saya telah membeli DVD Manipulasi Instagram pada harga RM70 dan menerimanya pada 7 Disember 2014 (Sabtu) dan saya hanya menonton DVD Rahsia Instagram ini pada hari Ahad 8 Disember 2014. Saya menggunakan DVD ini untuk berkongsi mengenai kebaikan Shaklee, sebab saya adalah pengedar Shaklee Skudai dan seluruh Malaysia.

dvd manipulasi instagram

dvd manipulasi instagram

Alhamdulillah, selama ini saya HANYA menggunakan medium Facebook untuk pemasaran Shaklee sebelum ini dan dalam masa 7 hari menggunakan Instagram (saya pengguna baru Instagram) atau spesifiknya teknik rahsia instagram ini, follower saya naik daripada 22 kepada hamper 900 orang.

Testimoni instagram

Testimoni instagram setelah menggunakan teknik rahsia DVD iManipulasi Instagram

Eh eh..900 orang??? Sikitnya…7 hari pula tu? Untuk pengetahuan, saya hanya menggunakan dalam 1 jam sehari secara purata… jadi logikla nombor tu. Tapi, yang penting, ia adalah Targeted follower.Jadi secara purata..saya dapat follower dalam 100 orang walaupun sambil-sambil aje guna Instagram. Best kan?

Apa itu targeted follower instagram?

-Targeted follower instagram ni adalah follower yang merupakan prospek untuk membeli produk yang ditawarkan. Kalau macam saya, berniaga Shaklee, mestilah saya target follower yang berminta dengan makanan kesihatan..takkan nak target follower lelaki yang sukakan kereta kan?? kan?? Melalui targeted follower, kalau lah 5% daripada 900 orang yang membeli..kan best kan? Nak ramai targeted follower? Cubalah intai rahsia DVD Manipulasi Instagram di sini ya

Kombinasi Rahsia Instagram menggunakan 3 social media/aplikasi

Untuk mendapatkan follower yang best. Senang cerita targeted follower yang terbaik…Sebaik-baiknya menggunakan 3 kombinasi social media/aplikasi ini iaitu: facebook+instagram+justunfollow. Semua ini ada diceritakan di dalam DVD ini. Insyaallah, dalam masa terdekat, saya akan berkongsikan cara menggunakan aplikasi justunfollow di sini. Nak tahu lebih lanjut, bolehla intai-intai blog ummimamabiz ini.

Facebook rokiah

2) Facebook Rokiah Abd Hamid

Testimoni instagram

2) Instagram

justunfollow

3) justunfollow

 

Oh ye, masa saya beli dulu, harga DVD Manipulasi Instagram berharga RM70. Sekarang ini harganya dah naik kepada rm100. Mulai esok, harganya akan naik kepada rm120. Sebab apa?? Sebab ilmu dan kandungan di ajar adalah sangat-sangat menarik dan bermanfaat. Kalau lambat lagi nak dapatkan, harga akan semakin naik. Grab la cepat sebelum terlambat.

p/s: Saya dah ada jualan Vitamin C Shaklee melalui Instagram..Alhamdulillah. Instagram jelas membantu saya untuk lebih berkongsi kebaikan Shaklee kepada orang ramai

Comments

  1. owh bagus ni, ada rezeki kena beli ni…
    Alongxp recently posted…Susah ke buat laman web?My Profile

  2. Terima kasih di atas perkongsian info… Semoga lepas ni ramai yang mencuba berniaga di Instagram pula..
    Anuar recently posted…Contest SEO : Jom Aktifkan MykadMy Profile

  3. Memang menarik ni. Kena dapatkan juga DVD ni dalam masa terdekat. Mudah2n dipermudahkan dan dimurahkan rezeki saya.
    Mas Anira Tasmin recently posted…VITALEA FOR CHILDREN SHAKLEE KINI KEMBALI!My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge