Testimoni Pengedar Shaklee Chini, Muadzam Shah dan Keratong

Testimoni Pengedar Shaklee Chini, Muadzam Shah dan Keratong

Kisah Twin Pengedar Shaklee Muadzahm Shah

My twin yang abg demam dan 2 hari…sebab memamng ada asma jadi demam tu beserta dengan asma la…pada hari pertama demam panas sangat suhu cecah hampir 39˚. Nak dijadikan cerita stok PCM memang dah habis kat rumah ni…so jelum2 je la bagi suhu badan tu turun…buka segala baju…pantau keadaan twin abang selalu…

Vitalea for kids membantu asma

Alhamdulillah petang suhu dah turun ke 38…mealshakes abis stok jadi saya bagi susu je la tanpa mealshakes…cuma gantikan dgn vitalea kids…hari ke dua suhu dah menurun ke 37.8 badan dah nampak cergas sedikit dari semalam..saya teruskan bagi suplimen macam biasa…batuk dan bunyi wisel(asma) masih lagi ada tapi saya tetap tak nak bawa ke hospital untuk ambil nebulizer (cuma buat fisio dekat umah je) last petang sebelum maghrib saya bagi lagi sebiji vitalea kids kat twin abg…dalam pkul 10 mlm tu twin abg batuk makin kuat…dr Pengalaman batuk tu untuk kuar kan kahak dn lendir dlm paru2…sy buat fisio tepuk2 kt belakang twin abg smpai la dia muntah lendir yg begitu bnyk…10 minit kemudian nampak pernafasan twin abg dh makin stabil…Alhamdulillah baru sy tau fungsi vitalea mampu mengeluarkan kahak seumpama ambil nebulizer (sedut gas kt hosp) alhamdulillah twin abg dh beransur sembuh hari ni…

kembar ahli shaklee Muadzam Shah

kembar ahli shaklee Muadzam Shah

 

Inilah kisah sahabat saya, yang mempunyai anak kembar menghidapi asma. Jika nak tahu lebih lanjut bagaimana Shaklee boleh membantu,boleh terus hubungi saya dan pengedar Shaklee Puan Hanizah di Muadzham Shah, Chini dan Keratong. Jika berminat untuk menjadi ahli shaklee, boleh terus juga hubungi saya.

 

Hanizah bt Ismail
No handphone 0137505373
hotmamabiz.blogspot.com
Cod area keratong…muadzam..chini

 

 

Comments

  1. Nur Wahidah Bt Burhanudin :

    Alhamdulillah…. sya pon cuba bg kat anak sya yg demam,selsema n batuk kahak… memang kahak keluar… sambil tu add on mealshakes dgn madu… alhamdulillh dengan izin Allah berkesan dah semakin pulih…. 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge