Promosi Shaklee Februari 2017 Super Wow Menakjubkan

Promosi Shaklee Februari 2017 Super Wow Menakjubkan

Alhamdulillah..berakhir sudah promosi vivix Januari 2017, muncul pula Promosi Shaklee Februari 2017 dengan banyak sangat tawaran yang menarik.. Jika pencapaian jualan kumpulan januari 2016 meningkat hampir 100%…Ummi percaya hasil promosi Shaklee Februari 2017, lebih Wow! Lebih menakjubkan… insyaAllah lebih ramai lagi ummi dapat kongsi nikmat kesihatan..nikmat pendapatan tambahan dengan menjadi ahli Shaklee. Meh ummi senaraikan satu persatu Promosi Hebat Shaklee Februari 2017

promosi Shaklee Feburari 2017

                                                   

Promosi 1: Februari 2017 Ostematrix Untuk Tulang

Ramai yang dah tahu kegunaan ostematrix ..antaranya ia membekalkan kalsium untuk badang..untuk kesihatan tulang. Bulan Februari ni pasti ramai yang nak borong banyak-banyak. Terutamanya sebab Promosi Beli 6 Percuma 1 dan Beli 2 Diskaun 5%.. mana nak dapat kan? Harganya ummi dah pos siap-siap kat poster ni… Boleh-bolehlah pilih. Nak COD dan Delivery di Skudai, Johor Bahru..boleh terus contact ummi. Nak JIMAT??? Boleh-bolehlah daftar jadi ahli, Boleh jimat sehingga 30%!

read more

Promosi Shaklee Johor ONLINE Satu Hari sahaja

Promosi Shaklee Johor ONLINE Satu Hari sahaja

Assalammualaikum dan Salam sejahtera…

Walaupun hari ni Promosi satu hari sahaja… saya di Shaklee Johor Bahru dan Skudai ni.. tetap nak KONGSIKAN kepada semua..tak kira yang sempat baca atau tidak. Promosi ni memang tak masuk akal..sebab banyak sangat yang percuma sempena Shaklee National ConferenceInsya. Allah boleh di order dengan menghantar sms/WhatsApp kepada saya sebelum tengah malam HARI INI (29 Mei 2016)…

Dahlah dapat Produk Percuma (Cinch Shake atau Vitamin C) yang harganya boleh tahan best… Dapat pula beg kain Shaklee.. Selain itu boleh juga dapat Lucky dip (Kiranya macam lucky Draw)… memang best sangat-sangat. Antara set-set yang ditawarkan adalah:

read more

Promosi Februari 2016 Nutriferon Shaklee Penguat Sistem Imunisasi Badan

Promosi Februari 2016 Nutriferon Shaklee Penguat Sistem Imunisasi Badan

Promosi Februari 2016 Nutriferon atasi Demam dan Selsema

Pernahkah anda DEMAM? ..pernahkah anda SELSEMA?… Sudah tentulah pernahkan? Tipulah kalau tak pernah.. apabila berlaku kepada anak-anak…’Ibu’ adalah orang yang paling risau..kalau boleh nak cepat sangat anak-anak sembuh dan pulih seperti sediakala..nak anak sihat..nak anak kuat system imunisasi badan.. kitapun kalau demam..sudah tentu nak cepat baik.. Antara perkara yang pantas terfikir adalah

  • Cari Panadol atau Paracetamol
  • Jumpa doktor untuk minta ubat selsema
  • Jumpa doktor untuk minta antibiotic

Itu merupakan CARA TAK SIHAT yang ketinggalan zaman..Sebab apa.. Semua itu adalah DADAH.. dan kesannya sudah pasti terhadap tubuh badan.. Alhamdulillah sekarangni Shaklee ada mengeluarkan Produk Penguat Sistem Imunisasi Badan dipanggil Nutriferon. Kalau dulu-dulu… bila anak-anak sakit confirm optionnya adalah dadah-dadah tu..tapi kini ‘sudah-sudahla’… Nutriferon kan ado..satu pelaburan sihat untuk masa sekarang dan akan datang…

read more

Promosi November: Vitamin C Shaklee Yang Cun

Promosi November: Vitamin C Shaklee Yang Cun

Vitamin C Shaklee Untuk si Cantik Menawan

Siapa yang taknak cantik? Siapa yang taknak sentiasa sihat kan? Ramai yang dah tahu kelebihan vitamin C.. Tetapi ramai yang mengendahkan keperluan Vitamin C pada tubuh badan. Sayugianya, maka kulit pada wajah..pada tubuh badan semakin kusam di tumbuhi bonjolan2 kecil bernama ‘jerawat’. Pada masa yg sama. .. kekurangan vitamin c pada badan menyebabkan system imunisasi badan berkurangan seterusnya menyebabkan terdedah kepada pelbagai penyakit..

Itu antara dua perkara penting yang diketahui umum kegunaan Vitamin C.. untuk kecantikan kulit dan menguatkan system imunisasi badan. Ada banyak lagi kegunaan Vitamin C Shaklee seperti di dalam gambarajah di bawah

read more