Cara Pengaktifan Semula Keahlian Shaklee

Cara Pengaktifan Semula Keahlian Shaklee

Jom Aktifkan Semula Keahlian Shaklee

Assalammualaikum. Apa khabar semua? Ummi kembali menulis,hari ini… tak dapat seminggu sekali..dapat beberapa bulan sekali pun jadilah.. Untuk teruys berkongsi.

Oh ye…Sebelum ummi berkongsi berkenaan pengaktifan semula keahlian Shaklee, Ummi nak bagitahu…bulan ini bulan Mac 2017 ada promo best punyalah. SET PERAWAN! Kembali Hensem dan Cantik putih jelita! Umur 40 tahun, nampak macam 25 tahun! WOW! Apa lagi kalau bukan VIVIX! dannnn…. Set Detoks (Vivix, papermints, DTX, Alfalfa)! Grab sekarang salah satu set ini sebelum 31.3.17 anda akan membawa pulang Special MUG Shaklee! 

read more

Promosi Shaklee Februari 2017 Super Wow Menakjubkan

Promosi Shaklee Februari 2017 Super Wow Menakjubkan

Alhamdulillah..berakhir sudah promosi vivix Januari 2017, muncul pula Promosi Shaklee Februari 2017 dengan banyak sangat tawaran yang menarik.. Jika pencapaian jualan kumpulan januari 2016 meningkat hampir 100%…Ummi percaya hasil promosi Shaklee Februari 2017, lebih Wow! Lebih menakjubkan… insyaAllah lebih ramai lagi ummi dapat kongsi nikmat kesihatan..nikmat pendapatan tambahan dengan menjadi ahli Shaklee. Meh ummi senaraikan satu persatu Promosi Hebat Shaklee Februari 2017

promosi Shaklee Feburari 2017

                                                   

Promosi 1: Februari 2017 Ostematrix Untuk Tulang

Ramai yang dah tahu kegunaan ostematrix ..antaranya ia membekalkan kalsium untuk badang..untuk kesihatan tulang. Bulan Februari ni pasti ramai yang nak borong banyak-banyak. Terutamanya sebab Promosi Beli 6 Percuma 1 dan Beli 2 Diskaun 5%.. mana nak dapat kan? Harganya ummi dah pos siap-siap kat poster ni… Boleh-bolehlah pilih. Nak COD dan Delivery di Skudai, Johor Bahru..boleh terus contact ummi. Nak JIMAT??? Boleh-bolehlah daftar jadi ahli, Boleh jimat sehingga 30%!

read more

Cara Untuk Renew Membership Shaklee 2016

Cara Untuk Renew Membership Shaklee 2016

Tiba-tiba kena Ada Yuran Renew Membership Shaklee?

Eh eh tiba-tiba aje Shaklee nak kena renew membership? Dulu kata membership seumur hidup? Relax…cool… Meh cik nak habaq. Korang ada ambil “card fidelity” apa tu???? Atau bahasa kampungnya member kad…contohnya jadi member AEON… sebab nak parking free dan nak diskaun? .pernah kan? Tapi tetap kena bayar kan? Kan? Even subscribe kredit kad pun kena bayaran tahunan… Jadinya, Shaklee pun baru aje memperkenalkan Membership Renewal fee… Atau dalam bahasa melayunya Yuran Tahunan Ahli Shaklee. Yuran yang dikenakan pun hanya RM30, tapi bila korang tahu..sebenarnya macam tak perlu bayar pun yuran tahunan ini.

read more

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2016 DARI SHAKLEE JOHOR

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه

Allahu Akbar..Allahu Akbar..Alllahu Akbar..Allah Maha Besar…dan Segala puji-puji hanya bagi Allah yang menghidupkan kita, yang akan mematikan kita nanti dan akan menghidupkan kita semula…
Berakhir Ramadhan, tibalah Syawal… Syawal di sambut gembira pada masa yang sama, marilah berdoa untuk kita bertemu lagi di Ramadhan akan datang… kekalkan istiqamah dalam beribadah kepadaNya..semoga amalan yang dilakukan diterimaNya InsyaAllah

read more

Langkah-langkah Asas Menjalankan Perniagaan Shaklee Secara Online 2016

Langkah-langkah Asas Menjalankan Perniagaan Shaklee Secara Online 2016

Tahun Keempat Perniagaan Online Shaklee

Alhamdulillah, 2016 ni merupakan tahun ke 4 saya aktif sebagai ahli Shaklee menjalankan perniagaan Shaklee Secara Online. 5 tahun lalu saya mengambil Shaklee hanya untuk kesihatan diri terutamanya untuk penyusuan anak kedua saya sebelum bersedia menjalankan perniagaan Shaklee secara online. Sepanjang 4 tahun berniaga secara online memang banyak asam garam, tapi dengan niat nak bantu lebih ramai orang untuk sihat melalui pemakanan produk kesihatan yang halal, saya tetap teruskan usaha ini. Walaupun ramai mencadangkan untuk aktif di dunia OFFLINE, tetapi bagi saya…seorang ibu yang mempunyai 3 orang anak, jika berniaga dengan cara yang betul di dunia ONLINE..insyaAllah pasti akan Berjaya. Di sini, saya kongsikan tips bagaimana ingin Berjaya dengan Shaklee secara online. Tips ini juga boleh digunakan untuk perniagaan lain selain Shaklee.

read more