Senang ke Hamil dengan GLA Complex?

Senang ke Hamil dengan GLA Complex?

Ramai pasangan yang menginginkan zuriat bertanyakan perkara ini. Betul ke GLA Complex ni membuatkan kita senang hamil?  Kalau betul-betul senang, makan sebiji lepas tu ehem..ehem terusla dapatkan?? kan..kan..Tapi tak semudah itu. Allah mengkehendaki kita untuk berusaha. Supaya setiap yang berlaku, setiap yang diperolehi terasa manisnya dan perolehi hikmahnya. Supaya setiap hambanya bersyukur. Jadi, bolehlah mencuba GLA Complex ni sebagai asbab untuk hamil, bahkan ramai yang “termengandung” sebab “terambil” GLA ni..

mengandung ke gemuk

Jadi, apa fungsi GLA Complex ni?

Fungsi GLA Complex adalah untuk menurunkan kolestrol dan ia juga membantu mengatasi sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut dan meningkatkan peluang kesuburan kualiti cecair serviks.

gla complex shaklee

Jadi macammana GLA complex ni boleh membantu?

GLA membantu wanita yang baligh menghasilkan cecair serviks yang berkualiti ( warna putih telur) untuk berada dalam kesuburan terbaik. Jika diperhatikan, untuk wanita yang normal, setiap kitaran haid 28 hari, cecair serviks ini akan muncul dan ia menandakan waktu subur. apabila tiba waktu inilah, peluang untuk memperolehi zuriat adalah tinggi.
Walaubagaimanapun, tidak semua wanita menghasilkan cecair subur ini setiap kitaran haid secara tetap. Jadi, di sinilah GLA Complex Shaklee berfungsi untuk membantu menghasilkan cecair serviks yang subur ini. Ia juga membantu sperma untuk berenang ke uterus sebelum bersenyawa dengan ovum. Umum diketahui, sperma hanya mampu bertahan dalam masa yang singkat di dalam tiub fallopio, tetapi dengan pengambilan GLA Complex, sperma boleh bertahan sehingga 5 hari. Jadi, peratusan kebarangkalian untuk Mengandung adalah tinggi
Pengalaman sendiri yang mengandung anak ketiga setelah hampir 4 tahun menunggu adalah sesuatu yang sukar dipercayai. setelah lama mencuba.. alhamdulillah menjadi juga dengan pengambilan Set Kesuburan  ia mengandungi GLA Complex untuk wanita dan vitamin E untuk lelaki.
Jadi, ibu-ibu di luar sana, yang dah lama berkahwin dan masih kesunyian, saya galakkan untuk mengambil GLA Complex. Ibu-ibu juga perlu tahu kitaran haid anda dan mengenali waktu subur anda. Dengan ilmu yang berguna, insyaAllah Peratusan Kebarangkalian akan meningkat.  Boleh ke link ini untuk petua meningkatkan kehamilan yang lain. Semoga ada berita gembira di akhir nanti:)
ya saya mengandung
Oh ye, bulan ni ada promosi GLA Complex Shaklee. Jom cuba amalkan
Shaklee Malaysia

ID No : 867860
Hubungi/SMS/WhatsApp saya : Rokiah 013 – 7089 305
FB Page : UmmiMama Biz
Email : rokiahaizal@gmail.com

 

itu

 

Trackbacks

  1. […] Itulah keistimewaan Ahli Shaklee… CEO mahupun saintis-saintis mahupun doktor -doktor pakar sentiasa mempastikan yang produk Shaklee di Malaysia adalah halal, selamat dan insyaAllah berkesan. Anda masih ragu-ragu? Tepuk dada tanya selera.. Yang pasti , GLA juga telah menyebabkan saya hamil anak ketiga! Ouch… Beribu-ribu testimoni GLA ataupun produkShaklee amat mudah ditemui di google…cubalah google sendiri ye.. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge