Selamat Tahun Baru 2018 dari Ummimama Sekeluarga

Selamat Tahun Baru 2018 dari Ummimama Sekeluarga

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Syukur kepada Allah, Tahun baru datang lagi.. Ummi nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2018.

Syukur diberikan kehidupan sehari lagi di muka bumi ini. Walaupun sebenarnya, Kredit “hidup” yang Allah pinjamkan kepada kita semakin berkurangan. Semoga kita dapat manfaatkan sepenuhnya sisa-siasa kehidupan ini

Dah lama rasanya tak menulis di blog, mesti ada yang bertanya kemana Ummi hilang kan? Sebenarnya ada je… Sibuk dengan urusan anak-anak. Tapikan, ummi nekad nak menulis semula..berkongsi kebaikan dan mana yang bermanfaat dapat digunakan bersama.

 

Tahun baru ni ummi masih bersama Shaklee ke? Ya, memang tiap-tiap tahun ummi tetap setia bersama Shaklee. Sales berjalan macam biasa, ummi consume pun macam biasa…sejak hampir 5,6 tahun yang lalu… sebab apa? Sebab kesan yang best pada ummi sekeluarga. Okla, baru nak dapat mood menulis sikit-sikit…lepas-lepas ni berzam nak rajin menulis semula.. InsyaAllah

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge