Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalammualaikum  dan salam sejahtera..

Syahdu Ramadhan dah berlalu..tetapi kita disunatkan untuk bergembira di Hari Raya. Alhamdulillah, syukur pada Allah di temukan dengan syawal dan moga dipertemukan lagi Ramadhan pada tahun hadapan.

Masih belum terlambat untuk saya dan family mengucapkan:

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Mohon kemaafan atas salah dan silap..di atas semua ter..ter..sengaja mahupun tidak sengaja

 

 photo shakleerokiah_zps39ecbd5f.jpg

Tahun ini Aidilfitri di sambut dengan meriah..tiba giliran beraya di Kedah..dan memang dah dirancang untuk kami semua adik-beradik untuk beraya sekali di Kedah…nak jumpa 1 syawal ni bersama-sama hanyalah 2 tahun sekali..tapi bila berjumpa macam-macam ragam lah..
Selain menjamu selera…bermaf-maafan.. Tugas sebagai duta Shaklee tak mungkin dilupakan..memberi dan terus memberia.. Untuk anak-anak tercinta…yang siap beratur dan tersusun penuh senyuman kegembiraan
 photo duitrayashaklee_zpsc57a4bda.jpg

 photo kanak-kanakshaklee_zps50c288e0.jpg

Okla..raya- raya juga.. Set Slim dan Kesihatan raya tak pernah di lupakan. Encik-encik abang..mahupun Puan-puan.. Phytocol-st Shaklee untuk menghalang Kolestrol berlebihan tak pernah lupa… Sebab masa raya ni lah sure makan tak ingat..

Anyway, sekali lagi saya ucapkan ..Selamat Hari Raya..dari warga UmmimamaBiz sekeluarga.. Kawal makan..Kawal nafsu.. Berhati-hati di jalan raya

 

Love

Rokiah Abdul Hamid

013-7089305

Comments

  1. selamat hari raya…maaf zahir batin 🙂
    puteri kasih recently posted…Cerita Berbeza Satu EntriMy Profile

  2. selamat hari raya…semoga selepas raya nanti..rezeki lebih kencang masuk!
    Hero Borneo recently posted…Hero Borneo Jadi Pengamal HipnosisMy Profile

  3. Dateng sini buwat ngucapin Taqobalallahu minnaa wa minkum Shiyamanaa wa shiyamakum, Minal ‘Aidin Wal-Faizin Mohon Maaf Lahir Dan Batin, mungkin selama ini ada koment2 saya yg kurang berkenan disini…
    Apk Baru recently posted…Plants vs Zombies 2 v2.5.1 APKMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge