Selamat Hari Raya Aidil Adha

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Assalammualaikum semua pembaca blog ummi. Dikesempatan ini, ummi ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua. Semoga amalan yang bermanfaat kita pada bulan ini diterimaNya. Kepada yang beraya di kampung berhati-hati dijalanraya semoga selamat sampai ke kampung dan selamat kembali semula di perantauan.

Selamat hari raya aidiladha

Tahun ni Ummi tak balik kampng akibat cuti suami yg sangat singkat. Tapi, Alhamdulillah rezeki tahun ini setelah menjadi ahli shaklee, dapatlah juga menunaikan korban dan akikah di Taman Pulai Indah, Johor. Tahun ini insyaAllah esok, bolehlah merasa beraya di negeri orang dan merasai pengalaman korban dan aqiqah tahun ini.

Alhamdulillah, tahun ni baru ada kesedaran nak belajar balik rukun-rukun dan wajib haji. Sebenarnya tak banyak beza untuk Umrah. Almaklumlah, Ummi dan suami akan menunaikan umrah tahun ini di bawah tajaan Shaklee, Allah bukakan hati untuk belajar dan explore perkara-perkara berkaitan. Ummi nak cerita panjang lebar tak lah reti sangat, jadi gambar wajib dan rukun haji aje la di letakkan di bawah. Nak tahu lanjut boleh melawat ke tayibah.com

rukun dan wajib haji
Akhir kata, Ummi mohon maaf zahir batin dan selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha

Rokiah Abdul Hamid

10 Zuhijah 1435H

Comments

  1. Selamat menyambut Hari Raya Kurban. 🙂
    akubiomed recently posted…Jana pendapatan dari rumah dengan World of HijabMy Profile

  2. selamat hari raya aidiladha juga
    nord recently posted…Masih Belum Kurus?My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge