Sanggup ke ‘telan’ semua tu nak cantik anjal berseri?

Sanggup ke ‘telan’ semua tu nak cantik anjal berseri?

Nak kulit anjal n berseri tak? Nak Cantik untuk suami tak? Nak suami dan ayah sihat tak? Nak suami dan ayah tersayang bebas dari risiko penyakit jantung tak? yang mana penyakit no 1 ni boleh jadi ‘sudden death’ dengan izin Allah.

Kalau nak..kena la makan 1kg gandum, 500ml minyak safflower, 8 kg bayam dan 500 g badam..Pastu masak le resipi apa2  yang kita suka..bahan-bahan di atas utk seorang tau.. Haaa sanggup ke ‘telan semua tu?

Banyak tuuuu ..Tak mau la..gemukssss ! bankrap la hari2 makan banyak tu.

Kalau korang nak tahu, bahan2 tu adalah jumlah vitamin E yang diperlukan badan dalam sehari ( 400 iu )

Habis tu, kalau badan kurang vitamin E, kulit cepat berkedut, lesu, lemau, tak bermaya.. Macam mana ni??? tak mau la nampak tua nampak  lemah lesu dari usia sebenar. Ohh tidakkk

———————————————–

Saya pun amik 400 iu Vitamin E sehari juga dengan Shaklee..Sebiji sehari je..Tak sampai pun RM 1.30 sehari. Kualiti, Alhamdulillah bukan calang2..bukan cap ayam. dan bukan dari vitamin kimia/sintetik yang selalu kita jumpa kat klinik dan hospital.

Wow vitamin E Shaklee dah improve dengan ekstrak biji anggur. Most Powerful Vitamin E. Harga tetap sama. Shaklee best!

Wow vitamin E Shaklee dah improve dengan ekstrak biji anggur. Most Powerful Vitamin E. Harga tetap sama. Shaklee best!

Ia adalah vitamin semulajadi tau dihasilkan daripada minyak soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dgn vitamin e. Pastu ada 65mcg selenium untuk menyerap vitamin E tu lebih lancar dalam badan.

Vitamin E ni penyahtoksid logam berat dalam badan dan melindungi retina kita. Ia juga menjaga jantung dengan cara  melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, meningkatkan kolestrol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang platlet darah melekat ke dinding arteri

Lelaki dan wanita hingga warga emas boleh ambil vitamin E…tapi ibu hamil tak digalakkan sebab tinggi anti-oksida. emm kalau tak boleh..mcmn nak jaga kulit utk sentiasa berseri anjal..nanti suami pandang sebelah mata ja..takkan nak melantak 1kg gandum, 500ml minyak safflower, 8 kg bayam dan 500 g badam…ibu hamil kan kena juga jaga makan supaya tak overweight..

Sabar..sabar..ada jalan penyelesaian..jangan panic..vitamin E ni boleh buat masker tau..ia gel..cucuk dengan jarum dan sapu pada muka dan mana2 bahagian kulit yang kering terutama tumit pecah yang huduh tu huhuhu…kalau ada lebih dalam gel, simpan dalam bekas, esok boleh guna lagi.memang jimattt dan bestttt buat masker.. xpercaya? saya tak suruh percaya pun..sendiri cuba sendiri tahu la. “kerana diriku sangat berharga utk suami tersayang” kikiki

Nak ambil vitamin pulak kena la dapatkan panduan terbaik daripada distributor Shaklee yang anda beli beserta tips2 dan rules ambil vitamin. baru hasilnya mantappp..insyaAllah.

testibest-vit e1

testibest-vit e2

Anda berhak memilih… Jika anda ibu yang BIJAK
========================================
logo shaklee baru 300x187 Baru Ku Sedar Bahaya Anemia

ID No : 867860

Hubungi/SMS/WhatsApp saya : Rokiah 013 – 7089 305

FB Page : UmmiMama Biz

Email : rokiahaizal@gmail.com

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge