resepi ceria nampak sedap bila dibakar tapi boleh di makan ke? tetap bertenaga kekal cergas set shaklee enak dan sedap. anak pula suka mealshakes, omega dan vitamin c chew. Resipi Warna Warni Rumahku
Resipi Warna Warni Ramadhan

Resipi Warna Warni Ramadhan

Jom Ketuk-Ketuk Ramadhan Petang ni.

Petang-petang ni, mesti ramai ibu-ibu dah buka langkah nak bersilat kat gelanggang wanita melayu terakhir, kan…Mana lagi kalau tak ke dapur. Masing-masing berlumba-lumba nak kejar pahala yang tak terhingga banyaknya..pahala menjamu orang makan dan menyediakan juadah berbuka puasa untuk suami dan anak2..tak lupa juga mereka yang terdekat.

Petang ni ku tengah fokus bab menguli. Uli punya uli..akhirnya dapat la 4 warna ceria.. habis menguli..baru terfikir takde idea pulak nak masak apa doh-doh ni..haha boleh ke macam tu.

resepi kueh yang ceria dilihat tak boleh dimakan..melayan karenah anak-anak di bulan puasa bersama Set Shaklee

ini lah doh-doh yang menceriakan petang ramadhan hari ni huhuhu

resepi kueh yang ceria dilihat tak boleh dimakan..melayan karenah anak-anak di bulan puasa bersama Set Shaklee

“bahan-bahannya adalah……..

Di saat kepala otakku dah tepu dengan idea.. tak semena-mena datang chef-chef untuk membantu..bukan setakat memberi idea malah tolong buatkan skali..wahhh air tangan chef tu..

resepi kueh yang ceria dilihat tak boleh dimakan..melayan karenah anak-anak di bulan puasa bersama Set Shaklee

ni la chef-chef yang ringan tulang dan banyak idea ‘hebat’ ‘bernas’

resepi ceria nampak sedap bila dibakar tapi boleh di makan ke? tetap bertenaga kekal cergas set shaklee enak dan sedap. anak pun suka mealshakes, omega dan vitamin c chew.

inilah hasilnya. juadah ramadhan vs juadah syawal

inilah hasil air tangan chef-chef ceria tak bertempat.bukan juadah ramadhan dah ni..terus jadi juadah syawal.

HomeMade Play-Doh : Mudah dan Selamat

Oklah lepas menguli untuk chef cilik dan menulis blog.. ku nak sambung bersilat dah untuk perut yang real plak. Syukur padaNYA kerana diberi kesihatan dan bertenaga di bulan puasa.

Set Shaklee mighty 3 gems memang terbaik!

Mighty  3 gens

 

Comments

  1. fuh! masa tengok pic first tu dah bayang kn dah mesti bt rainbow cookies hihii…
    rupanya playdoh ya 🙂 hehe xapa lah bnda tu utk beri kanak2 menunjuk kan kekreatifan kan 🙂 teringt kecil² ..ada jugak main ni hehe…
    eyfa writter recently posted…MH17: Pakar Antarabangsa Mulakan Siasatan.My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge