Rahsia Cara Buat Duit Dengan Instagram

Rahsia Cara Buat Duit Dengan Instagram

Betul ke boleh buat duit dengan Instagram?

Ketika ramai peniaga-peniaga online merungut di Facebook, ramai orang telah berjaya membuat duit dengan menggunakan medium Instagram. Ketika masih ramai kebingungan, kenapa jualan mereka di Facebook lesu dan terus merosot, tetapi ramai peniaga di Instagram terus gembira berjual beli.Tetapi, bagaimana cara  buat duit dengan Instagram?

Ramai yang ingin menggunakan Instagram untuk berniaga. Tetapi masalahnya, tak tahu RAHSIA bagaimana…
– Adakah main Follow orang lain sesuka hati?
– Adakah main beli follower aje?
– Apakah teknik yang sepatutnya?
– Ramai follower, tetapi sales masih ciput..

rahsia instgram bukan lagi rahsia

Secara teori, makin ramai follower, makin tinggi lah peluang untuk menjual barangan. Tetapi, sebenarnya anda silap. Kerana yang penting adalah TARGETED FOLLOWER!!

Apa itu Targeted Follower di Instagram???

Targeted Follower adalah Follower yang Follow kita dan membuatkan peluang untuk mereka membeli produk kita dengan lebih cerah. Semakin ramai targeted follower, maka semakin tinggi peluang untuk menjual produk kita. Tetapi mana nak dapat? Nak dapat free ke kena bayar? Wah..banyaknya soalan, dah la baru dalam instagram kan?? Kan??
Cuba tengok testimoni di bawah kesan apabila mempunyai ramai targeted follower di instagram. Anda ingin kan kan??

Testimoni Targeted Follower

Teknik Rahsia Manipulasi Instagram

Sebenarnya ada teknik khas dan mudah untuk memanipulasikan Instagram untuk menjual produk. Tak kira lah produk apa sahaja, shaklee ke, tudung ke, baju ke, pakaian ke dan macam-macam lagi. Masing-masing peniaga di Instagram ada cara dan teknik khas mereka,tetapi mereka simpan sebagai rahsia mereka.

terbaru manipulasi instagram 2016

terbaru manipulasi instagram 2016

Alhamdulillah, ummi sendiri dah dapatkan DVD Teknik Rahsia Manipulasi Instagram dilancarkan oleh saudara Ismail Arsad. Bagi Ummi, DVD ni sangat best dan mudah untuk mendapatkan Targeted follower secara percuma! Ya percuma.. Tetapi kalau nak dapatkan follower berbayar pun ada di terangkan di DVD ini. Bagi Ummi, harga DVD ini juga berpatutan, sesuai dengan Ilmu yang disampaikan. Tak salah melabur dengan Ilmu untuk masa depan di Instagram.

dvd manipulasi instagram

DVD manipulasi instagram

Modul-modul Rahsia manipulasi Rahsia Instagram

Modul #1Bina Profile Instagram

Dalam video ini, saya akan dedahkan teknik membina akaun dalam Instagram khas untuk perniagaan. Yang mana akaun anda akan nampak lebih profesional dan mudah untuk membina keyakinan dan kepercayaan pelanggan dan bakal follower anda kelak,

Modul #2Teknik Naikkan Follower 1

Dalam teknik yang pertama ini, anda akan didedahkan bagaimana untuk mendapatkan follower yang ramai dalam masa yang cepat, dan bagaimana untuk membuatkan orang lain bercerita dan berkongsi tentang perniagaan dan akaun Instagram anda.

Modul #3Teknik Naikkan Follower 2

Dalam video ini pula, saya akan terangkan bagimana anda mampu mendapatkan dan mencari follower yang targeted mengikut niche jualan anda dan juga mendapatkan bakal peminat bagi produk-produk jualan anda.

Modul #4Teknik Naikkan Follower 3

Sekali lagi dalam video ini, saya akan dedahkah RAHSIA SUPER TARGETED FOLLOWER yang selama ini saya gunakan untuk mendapatkan follower yang betul-betul mengikut citarasa anda. Anda boleh asingkan mengikut jantina, umur, lokasi, pekerjaan, bangsa.. senang cerita secara demografi.

Modul #5Strategi Unfollowing

Antara masalah yang dihadapi oleh segelintir pada peniaga adalah berlakunya following terlalu ramai. Jadi dalam video ini saya akan dedahkan anda teknik lakukan unfollowing secara lebih teratur dan seterusnya bakal memberi kesan besar pada akaun anda kelak.

Modul #6Strategi Posting

Untuk menjual di Instagram ianya tidak boleh lari dari GAMBAR dan PENULISAN. Gambar dan penulisan merupakan elemen yang sangat penting untuk mempengaruhi prospek untuk membeli. Ramai yang tidak menguasai sepenuhnya bahagian ini. Saya akan berikan teknik dan konsep penulisan iklan yang benar-benar efektif dan mampu menghasilkan jualan.

Modul #7Strategi #tags

Dalam modul ini pula saya akan tunjukkan anda bagaimana kepentingan #tags dalam membantu perniagaan anda, dan bagaimana anda boleh lakukan “folder” dalam akaun Instagram anda, seterusnya bagaimana untuk intip / spy pesaing-pesaing anda.

#BONUSReal Live Study Case

Ini satu bonus dimana anda akan dapat lihat sendiri bagaimana saya lakukan dan result yang terjadi. Dimana saya mulakan dengan akaun yang betul-betul baru dan masih 0.

Kesimpulannya, ummi rekomen kepada semua yang bercita-cita ingin memulakan perniagaan di Instagram hari ini, untuk dapatkan DVD Rahsia ini. Ummi dah cuba, dan bilangan Follower di Instagram meningkat secara mendadak. InsyaAllah akan ada rezeki jualan di Instagram setelah mengetahui cara buat duit dengan istagram selain di blog. FAST ACTION FAST RESULT. Boleh klik di banner di bawah untuk maklumat lanjut

terbaru manipulasi instagram 2016

terbaru manipulasi instagram 2016

 

Comments

  1. nice info sharing…
    den baru berjinak2 dgn instagram nih

  2. menarik jugak ni…
    Niza Yusof recently posted…Vitamin E Complex Jadikan Lelaki Gagah?My Profile

  3. masih dalam proses untuk menaikkan follower instagram… nak cari follower just follow mereka yang kaki like confirm dorang follow balik 🙂

    byk follower yg kaki like memudahkan kita utk promosi barangan 🙂
    AbgferOz recently posted…Blogger Mirip Safee Sali ?My Profile

  4. tu dio buat duit dengan instagram… kena guna strategi instagram pulok. fb secara sambil sambil pulok jadinya. maka luaskan kepelbagaian cara pemasaran yang mana boleh buat…
    abdfatah recently posted…Nak Diskaun? Jom Aktifkan Mykad…My Profile

  5. siapa sangka kat instagram pon boleh buat duit kan?
    Alongxp recently posted…Homestay Tawau Sabah MurahMy Profile

  6. kita memang tercari2 mcmnk pemasaran instagram ni..sgt membantu

  7. Dapat duit dari instagram tu sape tak nak tu..Sambil main instagram dapat duit 🙂
    Azzahairi recently posted…Buat Duit Online Dengan InstagramMy Profile

  8. Muhammad irfan nabil bin muhammad lutfi :

    Mcm mna nak dptkan followers yg ramai dan aktif ?

  9. Terima kasih untuk informasi bermanfaat ini.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge