Promosi Shaklee Mac 2015: ESP Shaklee Meletop

Promosi Shaklee Mac 2015: ESP Shaklee Meletop

Promosi Mac Menawarkan 3 Vitamin Serangkai

Baru sahaja Februari 2015 berakhir, Warga Shaklee termasuk peminat-peminatnya dikejutkan dengan berita Promosi ESP Shaklee. Kali ini promosinya adalah bersama-sama dengan zinc complex dan vitalea for children. Masih teringat difikiran, disebabkan ESP Shaklee la kami sekeluarga jatuh cinta dengan Shaklee dan peluang promosi ini pasti tidak akan dilepaskan.

Pakej Promosi Yang Ditawarkan Shaklee untuk Mac 2015

Secara ringkas, berikut merupakan Pakej promosi Shaklee yang ditawarkan:
ESP Shaklee: BELI 6 PERCUMA 1 dan BELI 2 DiSKAUN 5%
ZINC COMPLEX: BELI 3 PERCUMA 1
VITALEA FOR CHILDREN: BELI 3 PERCUMA 1

Kalau ikutkan, memang murah sangat-sangat masa promosi ni. Rugi tak grab. Tambahan, bulan depan (April) GST akan dilaksanakan… Jadi boleh buat stok cepat-cepat

Promosi Shaklee  Mac 2015

Promosi Shaklee Mac 2015

ESP Buatku Jatuh cinta

Perkenalan diri sendiri dengan ESP Shaklee adalah berpunca dari pembelian set penyusuan iaitu sejak 2011. Pejam celik pejam celik dah hamper 4 tahun menggunakannya dan dah 3 tahun menjadi ahli shaklee. Masa mula-mula beli dulu, vitamin Shaklee ni mahal! Betul ke? Tapi.. saya tetap consume juga masa tu. Alhamdulillah, kesihatan memang tak dapat dibeli dengan wang ringgit. Perubahan mendadak dalam kesihatan terutamanya semakin cergas membuat kerja kerja rumah dan susu badan semakin bertambah..terus buat jatuh cinta sehingga kini. Harga terus bukan menjadi penghalang, bahkan sekarang..suami pun turut sama berkongsi menggunakan ESP Shaklee setiap hari.. best kan!

So..Bila promosi ni datang..memang tersenyum la.. boleh buat stok siap siap… Ok..kalau nak tahu pengalaman berpantang dan penyusuan puan punya blog..boleh la search di dalam blog ini ye.. Sambil tu boleh dapat info bermanfaat. Ok.. Selamat Menikmati promosi Mac 2015!

Berminat ingin mendapatkan Promosi Shaklee?? Hubungi:

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge