Promosi Shaklee Februari 2017 Super Wow Menakjubkan

Promosi Shaklee Februari 2017 Super Wow Menakjubkan

Alhamdulillah..berakhir sudah promosi vivix Januari 2017, muncul pula Promosi Shaklee Februari 2017 dengan banyak sangat tawaran yang menarik.. Jika pencapaian jualan kumpulan januari 2016 meningkat hampir 100%…Ummi percaya hasil promosi Shaklee Februari 2017, lebih Wow! Lebih menakjubkan… insyaAllah lebih ramai lagi ummi dapat kongsi nikmat kesihatan..nikmat pendapatan tambahan dengan menjadi ahli Shaklee. Meh ummi senaraikan satu persatu Promosi Hebat Shaklee Februari 2017

promosi Shaklee Feburari 2017

                                                   

Promosi 1: Februari 2017 Ostematrix Untuk Tulang

Ramai yang dah tahu kegunaan ostematrix ..antaranya ia membekalkan kalsium untuk badang..untuk kesihatan tulang. Bulan Februari ni pasti ramai yang nak borong banyak-banyak. Terutamanya sebab Promosi Beli 6 Percuma 1 dan Beli 2 Diskaun 5%.. mana nak dapat kan? Harganya ummi dah pos siap-siap kat poster ni… Boleh-bolehlah pilih. Nak COD dan Delivery di Skudai, Johor Bahru..boleh terus contact ummi. Nak JIMAT??? Boleh-bolehlah daftar jadi ahli, Boleh jimat sehingga 30%!

Promosi Shaklee Februari 2017

Promosi Shaklee Februari 2017: Ostematrix dan Vitalea for Children

Promosi 2: Februari 2017 Lecithin untuk pecah lemak?

Kalau bab nak kurus ajer.. yang Shaklee ni orang akan suggest Lecithin… nak yang bajet…pilih lecithin..full stop.. Sebelum makan mahupun lepas makan, boleh ambil beberapa biji Lecithin untuk pecahkan lemak. Lagi satu.. lecithin juga mampu untuk kuatkan daya ingatan terutamanya untuk pelajar.. tak percaya??? Bulan ni promosi sangat-sangat hebat… Lecithin beli 1 Percuma 1… Apa??? Tak percaya???? Cuba2 lah percaya ye… So grab cepat-cepat sebelum terlambat…Walaupun expiry datenya April 2017, tapi memang berbaloi beli banyak2.. lagipun expiry date vitamin ni kan kita tetap boleh guna lebih dari itu (ada terangkan mengenai vitamin expired di sini)

Promosi 3: Februari 2017 Alfalfa

Orang Malaysia dah terbiasa mengenai perkataan Alfalfa iaitu berasal dari tumbuh-tumbuhan alfalfa.. Nak diet ambil alfalfa..nak menyusu ambil alfalfa..rata-rata ibu menyusu, ramai yang ambil alfalfa ni… Ni pun Shaklee bagi promosi gila kentang. Beli 1 Percuma 1.. tak kira saiz besar (L) 700 biji atau saiz kecil (S) 330 biji…beli 1 percuma 1…beli 2 percuma 2… Expiry date boleh rujuk gambar ye

Promosi 4: Februari 2017 Vitalea for children yang comel

Vitamin vitalea for children  ni memang kanak-kanak suka.. rasa buah anggur yang sedap..macam gula-gula je..walhal ia adalah multivitamin Shaklee yang hebat.Dah beli, jangan lupa sorok botol dari kanak-kanak..sebab nanti anak-anak akan makan sampai sebotol!

Promosi Percuma

Kesimpulan Promosi Shaklee Februari 2017

Selain daripada 4 Promosi Shaklee yang utama di atas, ada lagi promosi-promosi sampingan yang lain yang ummi tak terangkan lagi.. Yang pasti Terang tak payah suluh-suluh yang 4 di atas ni sahaja… Nak dapat cepat-cepat teruslah hubungi ummi ye… Ummi jarang menulis sejak ada baby..tapi tetap aktif berShaklee dari 2011 hingga sekarang.. eh dah 6 tahun rupa-rupanya..ok. Selamat BerSHAKLEE.. Nak join Ummi? daftar ahli shaklee sekarang?

Jom Dapatkan segera hari ini.

 

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz
cara order shaklee

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge