Promosi Shaklee April 2015: GLA Complex dan Lecithin Terhebat

Promosi Shaklee April 2015: GLA Complex dan Lecithin Terhebat

Promosi April 2015 Sekali lagi Menawarkan 3 Vitamin Serangkai

Setiap bulan, Shaklee Malaysia pasti tidak akan terlepas untuk memberi promosi terhebat kepada rakyat malaysia. Baru Sahaja promosi ESP berakhir pada bulan Mac 2015, muncul sekali lagi promosi terhebat. Kali ini adalah Promosi 2 vitamin yang menjadi cinta kepada kaum Wanita (Orang Lelaki pun boleh ambil tau) iaitu Lecithin dan GLA Complex. Promosi untuk Lecihtin dan GLA Complex adalah pembelian 7 produk pada harga 6 produk (ringkasannya Beli 6 Percuma 1). Tidak dilupakan juga setiap bulan, promosi Vitale for Children juga masih berlangsung iaitu pembelian 4 produk pada harga 3 produk (Beli 3 Percuma 1).

Promosi GLA complex

Promosi GLA complex

Promosi Vitalea For Children_Shaklee

Promosi Vitalea For Children_Shaklee

Promosi Lecithin Shaklee

Promosi Lecithin Shaklee

Eh eh…3 vitamin je Promosi????? Bukan lebih??

Sebenarnya bukan 3..tetapi ada 5 kesemuanya untuk Promosi Shaklee April 2015 ni. Yang terbaru adalah Cinch Shake ( Perisa Chocolate dan Cafe latte) dan DTX Complex. Kedua-dua nya adalah promosi Beli 4 pada harga 3 produk (Beli 3 Percuma 1)… Wah banyaknya promosi??? Memang banyak bulan April ni..kesemuanya ada 5 Vitamin Shaklee yang di promosikan..

Secara ringkasnya, promosi Shaklee April 2015 adalah seperti berikut:

Lecithin -BELI 7 PADA HARGA 6 PRODUK
GLA -Complex – BELI 7 PADA HARGA 6 PRODUK
Lecithin – Beli 2 dapat diskaun 5%
GLA Complex- Beli 2 dapat diskaun 5%
DTX Complex – BELI 4 PADA HARGA 3 PRODUK
Cinch Chocolate/Cafe Latte – BELI 4 PADA HARGA 3 PRODUK

Promosi Cinch Shake Shaklee

Promosi Cinch Shake Shaklee

 Promosi DTX Complex Shaklee

Promosi DTX Complex Shaklee

Untungkan?? sebab banyak sangat promosi..untung bagi mereka yang rebut..kebanyakan yang jadi ahli shaklee sebab nak dapat murah..Jadi inilah masa nak rebut peluang.. Ok sambil-sambil dah tahu promosi apa.. meh ummi kongsikan kepentingan dan kebaikan vitamin Lecithin dan GLA COmplex

Apa yang best sangat dengan vitamin Promosi (Lecithin dan GLA Complex) Shaklee ni?

Mari kita lihat, apa kepentingan dua vitamin utama ini

Kepentingan GLA Complex

1) MEMBANTU MENGAWAL KITARAN HAID
– Membantu mengawal kitaran haid seterusnya meningkatkan peluang kesuburan

2) HERBA TRADISI YANG DIPERCAYAI- Borage adalah herba kegemaran orang barat. Ianya merawat ulser, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina.

3) MENGAWAL SELIA ESTROGEN & TESTOSTERON- GLA membentuk prostaglandinuntuk mengawal selia hormon LELAKI dan WANITA, memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan, MOOD SWING, retensi air dan sakit payudara.

4) MELAMBATKAN MENOPAUS- Memeperbaiki keadaan menopous spt HOT FLASHES, INSOMNIA, ketidakhadaman ,depresi.Pengambilan jangka panjang akan MELAMBATKAN PENUAAN, MENGETATKAN UTERUS, memberi tone kepada uterus untuk KULIT LEBIH MUDA.

5) PELANGSINGAN DAN MENGHALANG TAMBAH BERAT BADAN- Merendahkan kolestrol LDL, menghalang penambahan berat badan dengan berkesan, memberi tone pada kulit dan otot untuk wanita secara berperingkat untuk mencapai berat badan cantik.

6) MENENTANG KANSER- GLA adalah anti-oksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser

Dan banyak lagi kepentingan GLA Complex. Secara ringkasnya GLA sangat diperlukan oleh semua kaum wanita tidak kira sama ada dah berkahwin atau belum terutamanya yang menghadapi Pre Menstrual Syndrom atau PMS. Pesakit arthritis rheumatoid, ekzema, masalah lebihan berat badan dan kencing manis juga boleh diatasi bersama GLA Complex dengan izinNya

Kepentingan Lecithin

-Lecithin membersihkan saluran darah dan juga pengemulsi semula jadi bagi lemak di dalam darah. lecithin ni emulsifier yang sangat power!
-Mencerdaskan otak dan mengurangkan nyanyuk.
-Mengawal penggumpalan platlet darah.
-Menggalakkan penyerapan vitamin ADEK.
-Membersihkan saluran darah
-Menggalakkan metabolisma lemak.
-Mencairkan lemak – turunkan paras kolesterol.
-Mengawal kehilangan air oleh kulit.
-Menjaga kesihatan membran sel.
-Menjaga kesihatan saraf.
Untuk rambut yang sihat.

Siapa pula yang memerlukan lecithin?

-Pesakit DIABETES – mereka tak boleh kekurangan lecithin
-Pesakit BUAH PINGGANG – kolina dalam lecithin meringankan tugas buH pinggang untuk memproses protein
-Penderita KEGUGURAN RAMBUT – memerlukan lecithin kerana kekurangan inositol (komponen dalam lecithin menyebabkan keguguran rambut).
-Pesakit STROK.
-Orang yang banyak mengambil karbohidrat kerana ia boleh membentuk lemak dalam darah.
-Orang yang mengalami KOLESTEROL TINGGI.
-Orang yang mengalami masalah fokus, terutama koordinasi anggota badan.
-Pelupa.
-Ibu menyusu untuk lancarkan air susu dan merawat bengkak susu.
-Mereka yang nak kurus, termasuk ibu yang menyusu.

Kesimpulan Promosi Bulan April 2015

Kesimpulannya, promosi Shaklee April 2015 menawarkan promosi terhebat vitamin 3 serangkai iaitu GLA Complex, Lecithin dan Vitamin For Children. Ia menjadi vitamin yang WAJIB di ambil terutamanya oleh kaum wanita. Alang-alang tengah murah dek kerana promosi, bulan April inilah masa untuk mendapatkan produk Shaklee. Kepada yang berminat nak menjadi ahli Shaklee, boleh juga terus menghubungi ummi, sebab ada tawaran menarik untuk menjadi ahli di bawah ummi sambil mendapat bimbingan secara berterusan di bawah empayar D.A.R.E To Succeed. Satu lagi, bagi mereka yang berdekatan dengan Skudai, UTM dan kawasan sekitar yang ingin mendapatkan produk Shaklee, boleh juga terus menghubungi Ummi. Jumpa lagi:)

Berminat ingin mendapatkan Promosi Shaklee April 2015?? Hubungi:

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge