Promosi September 2015: ESP Shaklee Yang Cun

Promosi September 2015: ESP Shaklee Yang Cun

Promosi ESP – Energizing Soy Protein

Alhamdulillah, September 2015 sekali lagi sekali Shaklee buat promosi mengejut untuk ESP iaitu Beli 6 Percuma 1. Jika masih ingat lagi, kali terakhir Shaklee buat Promosi ESP adalah Oktober 2014 dan Mac 2015.. Lama dah dan masa tu..berebut-rebut orang dapatkan ESP Shaklee ni. Alhamdulillah, bulan September ini, ESP muncul lagi dengan promosi yang sama. Bahkan lebih menggegarkan. Oh ye, selain OFFER PROMOSI Beli 6 Percuma 1, Shaklee juga Offer BELI 2 Pada Diskaun 5%… Best kan?

promosi ESP Shaklee beli 6 percuma 1

 

Pengguna ESP semakin bertambah

Semakin lama, semakin bertambah pengguna Shaklee. Ini semua disebabkan banyak sangat kelebihan ESP ni. Kalau di Malaysia, ESP nilah menjadi tarikan ramai. Lihat sahaja gambar-gambar di bawah, memang terbukti semakin ramai pengguna. Tanya saje pakcik google, sure tuan-tuan dan puan-puan boleh jumpa berapa banyak testimony Shaklee.

Rata-rata pelanggan ummi akan kata:
♡ Kulit mereka lebih sekata,lebih cerah
♡ kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
♡ Jerawat jarang muncul
♡ Kulit lebih anjal
♡ Rambut kurang gugur
♡ Kekal bertenaga sepanjang hari,
♡ kenyang lebih lama
♡ kurang nak mengunyah junk food
♡ takde dah gastrik/senggut
♡ tumbuh makin fit,slim
♡ kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
♡ kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
♡ awet muda
♡ rahim lebih kuat
♡ Kuku jadi cantik
♡ Parut stretch mark hilang
♡ dan terlalu banyak lagi testimoni yang best-best…

Promosi ESP Shaklee September

 

Ini semua pengguna yang kata..ini semua salah ESP yang best.. Malahan ada yang dah tinggalkan ESP tetapi akan datang balik sebab ke bestannya..malahan Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan suplemen protin soya yang berkualiti tinggi! Dan ESP adalah antara suplemen protin soya NON GMO yang berkualiti tinggi…lagi-lagila RUGI kalau tak dapatkannya ketika harga promosi ni. Oh ye..saya sharekan juga link testimoni ESP shaklee di sini.

 

Biru Itu Menawan, ESP kesukaan saya

Ya..Biru itu menawan.. lagi-lagi kalau HARGANYA MURAH DAN BERKUALITI… ESP juga kesukaan saya sejak 4 tahun lalu semasa ingin menyusukan baby kedua saya…Alhamduliillah saya berjaya dalam penyusuan… ummi dah siap-siap buat stok pagi-pagi lagi dekat branch Shaklee JB. So, kalau sesiapa yang nak dapatkannya..bolehla dapatkannya cepat. Beli 6 percuma 1, siap boleh dapat keahlian percuma lagi kalau beli 6… Tapi kalau nak beli 1 pun boleh..harga terbaik sememangnya untuk anda..Ummi juga boleh C.O.D (Cash On Delivery) dekat Skudai, UTM, Senai, Kulai,Johor Bahru, Pekan Nenas, gelang Patah, Pontian dan lain-lain lagi..

esp shaklee PROMOSI

Wah..wah…meriah sungguh promosi Shaklee bulan september ni… Jom grab..moga diri sendiri dan keluarga sentiasa diberikan rezeki “Kesihatan” yang amat bermakna.

 

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz
cara order shaklee

Comments

  1. produk yang bagus
    adesutisna recently posted…Download Apk Game Dungeon Quest TerbaruMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge