Promosi Februari 2016 Nutriferon Shaklee Penguat Sistem Imunisasi Badan

Promosi Februari 2016 Nutriferon Shaklee Penguat Sistem Imunisasi Badan

Promosi Februari 2016 Nutriferon atasi Demam dan Selsema

Pernahkah anda DEMAM? ..pernahkah anda SELSEMA?… Sudah tentulah pernahkan? Tipulah kalau tak pernah.. apabila berlaku kepada anak-anak…’Ibu’ adalah orang yang paling risau..kalau boleh nak cepat sangat anak-anak sembuh dan pulih seperti sediakala..nak anak sihat..nak anak kuat system imunisasi badan.. kitapun kalau demam..sudah tentu nak cepat baik.. Antara perkara yang pantas terfikir adalah

  • Cari Panadol atau Paracetamol
  • Jumpa doktor untuk minta ubat selsema
  • Jumpa doktor untuk minta antibiotic

Itu merupakan CARA TAK SIHAT yang ketinggalan zaman..Sebab apa.. Semua itu adalah DADAH.. dan kesannya sudah pasti terhadap tubuh badan.. Alhamdulillah sekarangni Shaklee ada mengeluarkan Produk Penguat Sistem Imunisasi Badan dipanggil Nutriferon. Kalau dulu-dulu… bila anak-anak sakit confirm optionnya adalah dadah-dadah tu..tapi kini ‘sudah-sudahla’… Nutriferon kan ado..satu pelaburan sihat untuk masa sekarang dan akan datang…

Oh ye..bulan Februari 2016 ni Shaklee baik hati nak beri Promosi Nutriferon. Beli 6 Percuma 1. Selain daripada promosi Nutriferon, Shaklee masih meneruskan promosi Zinc complex dan Vitalea for children iaitu Beli 3 Percuma 1, selain promosi YES Pack (Set Ibu Hamil, Set Berpantang, Set Double Vivix dan Set Diet) yang masih berlangsung.. Ok..bagi yang tak tahu apa itu Nutriferon..mari kita tengok apa itu Nutriferon

promo nutriferon februari 2016 beli 6 percuma 1

Apa itu Nutriferon?

Nutriferon bertindak sebagai penggalak interferon di dalam tubuh badan kita. Ia juga bertindak sebagai askar atau benteng pertahanan utama badan dalam menghalang pencerobohan jangkitan virus. Seterusnya ia meningkatkan sistem imunisasi badan.

Antara kelebihan utama Nutriferon ini adalah ia mempertahankan tubuh badan daripada influenza iaitu dengan mengimbangi respon alergi daripada persekitaran yang tercemar, melindungi daripada virus, mikrob termasuk selesema, alergi dan inflamasi.

Nutriferon memusnahkan patogen

Keunikan Nutriferon

Keunikan Nutriferon

Apakah Yang Terkandung Di dalam Nutriferon?

Ia mengandungi 4 bahan utama di dalam Nutriferon. Yang pasti ia bukannya DADAH. Kandungannya adalah:

  • Ekstrak biji Labu- merangsang untuk mengeluarkan interferon semulajadi dalam tubuh badan manusia dalam menentang radikal bebas
  • Biji Plantago – mengandungi bahan kimia iaitu polisakarida yang berguna untuk merangsang sistem imun badan.
  • Bunga Safflower- memperkuatkan keupayaan makrofaj(sejenis sel darah putih) dalam memusnahkan virus dan kuman
  • bunga Japanese Honeysuckle- Menentang pencerobohan virus dan kuman

Jadi..logikla kan… kalau demam mahupun selsema.. virus-virus ni akan ditentang/dibunuh/dihalau oleh Nutriferon. Kalau tak demam pun..boleh amalkan setiap hari untuk kuatkan sistem imunisasi badan. Jom kita tengok pula lebih jelas..siapa yang memerlukan Nutriferon?

Kebaikan dan Manfaat Nutriferon

Kebaikan dan Manfaat Nutriferon

Siapa yang memerlukan Vitamin Promosi Februari: Nutriferon

  1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.
  2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.
  3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
  4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.
  5. Mereka yang sering stress.
  6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.
  7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
  8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

Testimoni Promosi Nutriferon

Jom kita lihat beberapa testimoni pengguna Nutriferon Shaklee

testimoni 1 promosi februari 2016 Nutriferon

Testimoni 1 promosi februari 2016 Nutriferon

testimoni 2 promosi februari 2016 Nutriferon

Testimoni 2 promosi februari 2016 Nutriferon

testimoni 3 promosi februari 2016 Nutriferon

testimoni 3 promosi februari 2016 Nutriferon

testimoni 4 promosi februari 2016 Nutriferon

testimoni 4 promosi februari 2016 Nutriferon

Harga Promosi Nutriferon Shaklee

Harga runcit sekotak nutriferon adalah RM181.25. Setiap kotak mengandungi 30 sachet dan setiap sachet mengandungi 1.2gram nutriferon.

PERHATIAN. Untuk Promosi Februari 2016. Bagi Pembelian 6 kotak Nutriferon..Anda akan dapat:

  • Percuma: 1 kotak Nutriferon
  • Percuma: Yuran Keahlian (Berharga RM69)
  • Percuma: Cash Back (RM40++)
  • Percuma: Pos untuk Semenanjung
  • Percuma: Konsultansi dan Guidance

Wah banyaknya percuma kan??? Oh ye..Jika anda nak beli 2 Paket Nutriferon..Anda juga boleh mendapatkan diskaun sebanyak 5%..Macammana??Best tak nutriferon? Nak ambil Dadah ke Nutriferon??? Ok macammana pula nak dapatkan dengan penjimatan yang lebih? atau berminat nak jadi ahli Shaklee?

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz
cara order shaklee

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge