Promosi ESP Shaklee Giler Kentang!

Promosi ESP Shaklee Giler Kentang!

Promosi Oktober ESP Shaklee

Promosi ESP yang giler kencang.. eh giler kencang ke giler kentang?? Yang pasti Shaklee Malaysia buat Promosi yang sangat hebat untuk ESP iaitu Beli 6 Percuma 1 ESP. Sebelum-sebelumni, ramai yang bertanya, bila Shaklee nak buat promosi ESP? Jadi, inilah masanya untuk mendapatkan ESP pada harga super duper jimat.

Selain ESP, bulan Oktober ni, Promosi Mealshake beli 3 Percuma 1 masih berlangsung. Jadi memang mandi tepung la bulan ni. Semua nak grab pada harga yang sangat hebat. Promosi ini hanya berlangsung pada bulan Oktober sahaja.

Promosi ESP beli 6 percuma 1

Promosi ESP beli 6 percuma 1

ESP atau dikenali sebagai Energizing Soy Protein Shaklee adalah sumber protein Non-GMO terbaik. Ia menyediakan 14 gram protein soya Non-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang diperlukan tubuh bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Kalau nak dibandingkan dengan sumber protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol. Ia Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. ESp diperbuat daripada Protein soya Non-GMO , dimana ia dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

siapa perlukan ESP Shaklee

siapa perlukan ESP Shaklee?

Keistimewaan ESP Shaklee

Ok, itu adalah sebahagian penerangan mengenai ESP Shaklee. Antara kebaikan ESP Shaklee yang saya ringkaskan adalah seperti berikut:
1) MENGANJALKAN BADAN– Buat adik kakak yang dah kuruskan badan tapi isi badan masih menggeleber, jadi amatlah sesuai untuk mengambil ESP untuk membantu payudara dan bontot semakin anjal
2) MILK BOOSTER– Sesuai buat ibu-ibu yang susu merudum kerana kekurangan protein dalam badan. ESP membantu mencukupkan keperluan protein dalam badan seterusnya membantu menghasilkan susu ibu yang banyak. Secara asas, susu ibu mengandungi campuran air, protein dan kalsium, jadi pengambilan protein amatlah
3) KULIT YANG LEMBUT & CANTIK – Semua wanita inginkan kulit yang cantik. Bagi mereka yang mempunyai masalah seperti jerawat, berparut dan enzema, anda boleh mengambil ESP untuk menampung kekurangan protein di dalam kulit dan seterusnya secara langsung membantu mempunyai kulit yang lebih menawan.
4) MEMBERI TENAGA – Bagi lelaki mahupun wanita yang kurang bertenaga dalam pekerjaan seharian. Pengambilan ESP terbukti membantu member tenaga tambahan dalam kehidupan seharian. Suri rumah, pelajar mahupun semua amatlah disyorkan untuk mengambil ESP Shaklee ini.

ESP Shaklee Pelbagai kegunaan

Testimoni ESP Shaklee

Testimoni-testimoni ESP Shaklee

Masih banyak lagi kelebihan mengambil ESP Shaklee ini dan banyak testimoni-testimoni yang Berjaya hasil penggunaan ESP ni. Promosi BELI 6 PERCUMA 1 ESP Shaklee ni amatlah menarik dan bagi saya, ANDA DIGALAKKAN untuk mengambil peluang Promosi ini atas faktor berikut:

  • Beli 6 PERCUMA 1 ESP yang berharga RM150 sebotol (harga runcit)
  • Anda mendapat keahlian Shaklee percuma. Harga keahlian adalah bersamaan RM65
  • Anda memperolehi BONUS Shaklee yang pertama iaitu hampir sebanyak RM35
  • Sudah tentu anda boleh membeli pada HARGA AHLI dan peluang berBISNES

Menarik bukan? Kesemua tawaran percuma adalah berharga RM240! Mana dapat kan? Semuanya percuma. Jadi jika anda sukakan ESP atau mahu menjadi ahli Shaklee. Boleh lah hubungi saya seperti dibawah ye… InsyaAllah saya akan tunjukkan caranya.
Kepada yang nak dapatkan 1, 2 ataupun 3 tin ESP juga..bolehlah hubungi pengedar Shaklee anda

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Sharing video dibawah adalah Set Penyusuan Shaklee yang mengandungi ESP, mengubah hidup kami:

Comments

  1. uh boleh jadi cinta shaklee begini heeee
    suri recently posted…Terlanggar Pin Langgar Lari Tak Perlu Buat Laporan PolisMy Profile

  2. Memang giler kentanggg sampai kencang hehe

  3. memang gempak juga promosi esp shaklee..terbaik
    Hero Borneo recently posted…7 Jenis Mimpi Yang Mesti DiketahuiMy Profile

  4. Dari segi manfaát shaklee memang berkesan,saya sudah try.
    Abdur recently posted…Cara Memasang SSLMy Profile

  5. memang best! saya tolong ramaiiii orang dulu semasa promosi ESP ni. bulan ni nak double triple tolong orang lagi lah!:)
    Huda recently posted…Breastfeeding Tips 2 – Semakin kerap pam dan menyusu, semakin banyak susu dapat dihasilkan..My Profile

  6. Manfaat dan keutamaan serta keistimewaan dari ESP ini memang banyak ternyata
    News Farras recently posted…Passing Grade CPNS Kementrian Lembaga Negara 2014My Profile

  7. hebat ya kacang soya bisa memiliki khasiat yang bagus sekali untuk kesehatan, terima kasih sudah berbagi 🙂
    yandi recently posted…Penyebab Paru-Paru Basah – Ace MaxsMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge