Pengedar Shaklee Tanjong Karang, Kuala Selangor dan Ijok

Pengedar Shaklee Tanjong Karang, Kuala Selangor dan Ijok

Jika anda dinggal di sekitar Tanjong Karang, Kuala Selangor dan Ijok, ummi nak sampaikan berita baik buat anda semua. Untuk mereka yang mencari pengedar Shaklee di kawasan ini, anda tidak perlu risau untuk membeli secara Tunai dan Bawa pulang melalui Cash on Delivery (C.O.D) dengan wakil kami di sana iaitu Puan Mas Anira Tasmin. Puasn Mas Anira Tasmin ini juga boleh dikenali sebagai Ira memang aktif COD dan bertemu pelanggan di kawasan ini selain melakukan penghantaran melalui pos laju / gdex ke seluruh Malaysia. Beliau juga mempunyai blog bernama http://www.aniraabdul.blogspot.com/ untuk dikenali oleh orang ramai.

Mas Anira Tasmin, pengedar Shaklee kawasan

Pengedar Shaklee yang Murah dengan senyuman

Pengalaman Puan Ira sebelum mengenali Shaklee adalah agak sukar sebelum bertemu dengan Shaklee. Setelah 7 tahun berkahwin, beliau masih tidak mempunyai anak. Alhamdulillah, ditakdirkan beliau mengandung juga anak pertama pada tahun 2011. Ketika ini, beliau mengalami masalah kesihatan ketika mengandung hingga terpaksa memikirkan untuk mencari supplemen tambahan walaupun pada ketika itu, masih menggunakan ubat-ubat dari hospital. Hinggalah melahirkan anak pertama, kerana nazar, barulah betul-betul membuat keputusan untuk mengambil set penyusuan Shaklee hanya untuk penyusuan. Alhamdulillah susu badan sentiasa mencukupi . Lebih manis, selepas pantang.. ramai yg tegur saya, kulit muka nampak bersih, putih, jerawat dan bekas jerawat pun dh kurang, badan cergas, tak letih, dan yg penting sekali berat badan turun! Haha…akibat jatuh cinta dengan Shaklee, terus mendaftar sebagai ahli Shaklee dan aktif sehingga sekarang. Lagi mengejutkan, sekarang saya mengandung anak kedua hasil set kehamilan Shaklee! Sungguh tak disangka, dulu sukar nak mengandung, sekarang dimurahkan rezeki.. Allah maha pemurah, ditemukan Shaklee dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Kepada yang ingingkan konsultansi percuma,mahupun untuk COD barang di sekitar Tanjong Karang, Kuala Selangor dan Ijok, bolehlah menghubungi beliau ya. Kepada yang intai-intai peluang nak menjadi ahli Shaklee @ Pengedar Shaklee, jangan segan-segan juga hubungi beliau. Nak tahu rahsia mendapatkan keahlian shaklee percuma juga pun boleh.

Puan Mas Anira Tasmin
Contact/sms/WhatsApp : 017-223 7241
Blog: http://www.aniraabdul.blogspot.com/
FB : Ira MT

Comments

  1. tq for sharing. mudah ni nak order:)

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge