pengedar Shaklee Sungai Petani Kedah

pengedar Shaklee Sungai Petani Kedah

Assalammualaikum dan selamat tengahari,

Hari ini, Ummi nak memperkenalkan Ahli Shaklee di bawah Ummi yang aktif iaitu Puan Nur Wahidah Burhanuddin. Beliau adalah pengedar Shaklee yang sah dan aktif di kawasan Sungai Petani Utara dan selatan, Ambangan Height, Sungai lalang, Laguna Merbok dan taman Ria. Jadi, kawan-kawan yang mencari produk Shaklee secara Cash On Delivery mahupun penghantaran pos keseluruh Malaysia, bolehlah berhubung dengan beliau ye. Beliau juga mempunyai blog yang cantik iaitu di http://healthybeautygarden.blogspot.com/ , di sinilah tempat beliau beliau berkongsi suka duka kehidupan dan produk-produk kesihatan Shaklee.

Pengedar Shaklee Sg petani

Pengedar Shaklee Sg petani, Ambangan Height, Sungai Lalang, laguna Merbok dan taman Ria

Sedikit sejarah, kesan Shaklee terhadapa diri dan suami menyebabkan beliau jatuh cinta dan terus menjadi Ahli Shaklee. Dengan niat berkongsi, Alhamdulillah, ramai yang telah dan akan dibantu. Sedikit quote daripada pengalaman atau testimoni beliau dinyatakan di sini.

Saya mula guna produk shaklee semasa saya mengandung anak kedua tapi saya masuk jd ahli shaklee ni selepas saya bersalin,saya minum esp dan saya amik alfalfa dengan lecithin. Alhamdulillah susu saya pekat,banyak dan anak kedua saya kurang meragam kerana kenyang.. Tapi saya betol jatuh cinta selepas saya tengok perubahan pada suami saya selepas dia mengambil vivix. Suami ambil vivix kerana kolestrol dan masalah dalaman. suami tak boleh makan nasi lemak mesti rasa pedih ulu hati… Selepas suami ambil vivix, dapat perubahan selepas 2 minggu… Suami sendiri yang rasa dia tak lagi rasa pedih ulu hati selepas makan makanan berlemak.. Alhamdulillah doktor pun bg result yang terbaik,doktor bgbthu jantung dia dh elok dan kolestrol dh ok…

Jelas sekali, melalui pengalaman sendiri dan suami, beliau terus jatuh cinta dengan Shaklee dan menjadi ahli untuk berkongsi kebaikan Shaklee. Kepada yang ingin mendapatkan produk-produk Shaklee, boleh terus berhubung dengan beliau ya. Kepada yang intai-intai peluang nak menjadi ahli Shaklee @ Pengedar Shaklee, jangan segan-segan juga hubungi beliau. Nak tahu rahsia mendapatkan keahlian shaklee percuma juga pun boleh.

Puan Nur Wahidah Burhanuddin
Contact/sms/WhatsApp : 019-513 3043
Blog: http://healthybeautygarden.blogspot.com/
FB : Nur Wahidah Burhanuddin

Comments

  1. Kebanyakan ahli Shaklee join member sebab jatuh cinta ngan produk. Shaklee memang terbaik, guna sekali dah angau
    Fyda Noh recently posted…Kenali Sindrom Pra-Haid WanitaMy Profile

  2. ni la yang orang dok kata
    tak kenal maka tak cinta
    tak cuba tak tahu rasa
    TehR recently posted…Kena GodamMy Profile

  3. Tahniah kepada wahidah. Insyaallah Master Coordinator 2 tahun dari sekarang paling lambat. All d best:)
    Ira recently posted…Di sini cinta bermulaMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge