Pengedar Shaklee sandakan Sabah

Assalammualaikum dan selamat pagi rakan-rakan sekalian

Pagi ini saya nak memperkenalkan ahli Shaklee yang hebat dari Sandakan Sabah di bawah Empire DARE To Succeed. Ahli Shaklee yang saya maksudkan adalah Cik Nuratikah Abu Bakar. Beliau merupakan ahli Shaklee yang aktif di kawasan Sandakan Sabah dan sekitar bolehlah mendapatkan produk Shaklee secara COD (Cash On Delivery @ Mobile Shaklee ) dan pos ke seluruh Malaysia.

Pengedar Shaklee Sandakan Sabah

Pengedar Shaklee Sandakan Sabah (Nuratikah)

Nuratikah Abu Bakar ni sebenarnya dah lama nak mencuba produk Shaklee, tetapi pada asalnya ragu-ragu. Melalui pembacaan dan testimony-testimoni Shaklee yang menarik, akhirnya beliau mencuba dengan sendiri. Alhamdulillah kesan pengambilan ESP, Cinch Shake Mix & Vita-C, kulit yang dulunya kusam telah berubah 100%… Dulu katanya nasib baik ada camera 360˚. Skrg, pakai kamera biasa pun boleh. Katanya lagi..semasa mula-mula mengambil Shaklee, Kulit tak kusam, walaupun tak sampai sebulan amalkan. Sebagai tambahan berat badan juga dah kurang.

Hah… best kan Shaklee??? Pakai sebulan aje kata Nuratikah dah mengubah kehidupannya. Sekarang ni dah berbulan-bulan pakai…lagi-lagila best. Sebab ke “best”an itu la terus beliau berkongsi mengenai kebaikan Shaklee di Facebook dan Instagram.

Kepada warga Sandakan, mahupun Sabah yang ingin mendapatkan vitamin Shaklee. Boleh lah menghubungi beliau ya. Kepada yang intai-intai peluang nak menjadi ahli Shaklee @ Pengedar Shaklee, jangan segan-segan juga hubungi beliau. Nak tahu rahsia mendapatkan keahlian shaklee percuma juga pun boleh.

Nuratikah Abu Bakar
Facebook: Nuratikah Abu Bakar 
Instagram: saya_suka_shaklee 
SMS/WHATSAPP/TELEGRAM 010- 893 0090

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge