Pelajar UTM Kongsi Pengalaman Amal Set Kulit Shaklee Dalam Masa 6 Hari

Pelajar UTM Kongsi Pengalaman Amal Set Kulit Shaklee Dalam Masa 6 Hari

Pelajar UTM Kongsi Pengalaman Amal Set Kulit Cantik

Alhamdulillah..baru-baru ini saya dapat feedback percuma daripada seorang pelajar Universiti Teknologi Malaysia  (UTM) Skudai berkaitan pengambilan set kulit cantik shaklee. Sebenarnya, ramai je pelajar-pelajar universiti seperti UiTM, UKM, USM yang ambil vitamin Shaklee dari saya… tapi kebanyakannya adalah wanita untuk lebih sihat dan lebih cantik

Anda cantik luar dan dalam

Kalau ikutkan pelajar ni takde duit, takde pendapatan..yang ada pun biasiswa atau pinjaman pelajaran…tapi mereka yang menyayangi diri, lebih utamakan kesihatan dalaman dari duit. Yelah, duit boleh di cari tetapi kesihatan tidak. Kesihatan adalah anugerah yang perlu di jaga dengan baik. Biasanya kalau pelajar lelaki akan sibuk dengan gajet..dengan motosikal dan sebagainya..tetapi untuk pelajar wanita.. kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran adalah sangat-sangat penting.

Perkongsian Pelajar UTM Skudai Berkaitan Radang Kulit Muka

Ita (bukan nama sebenar) sebenarnya ingin mencuba-cuba je set kulit cantik Shaklee pada asalnya. Ye lah, banyak sangat testimoni Shaklee di google. Hinggalah terdetik di hati nak cuba ESP dan Vitamin E. Google punya google, terjumpalah blog ummimamabiz iaitu pengedar Shaklee skudai dan UTM. Buat temujanji dan terus beli dan amalkan ESP dan Vitamin E. Selepas 6 hari, punyalah gembira Ita ni, siap kongsi perubahan pada kulit muka. Beliau hanya amalkan makan ESP Shaklee lepas makan tengahari dan sapu Vitamin E apabila malam sebagai masker. Fuh..memang ketara perubahan kulit..walhal baru je 6 hari.Kalau ikutkan, dulu parut beliau merah-merah macam nak darah..dan perubahan ni adalah sangat menggembirakan beliau…

Perkongsian Pelajar UTM Kulit Cantik 1

Perkongsian Pelajar UTM Kulit Cantik 1

Perkongsian Pelajar UTM Kulit Cantik 2

Perkongsian Pelajar UTM Kulit Cantik 2

Perkongsian Pelajar UTM Kulit Cantik 3

Perkongsian Pelajar UTM Kulit Cantik 3

Oleh kerana happy sangat..beliau teruskan pengambilan set kulit asas ni iaitu ESP dan Vitamin E. Sekarang ni siap add on Vitamin C, alfalfa, b complex dan zinc. Beliau kongsikan set vitamin yang beliau ambil seperti di bawah. Saya tumpang gembira kerana hasil yang beliau perolehi…tambahannya lagi..ramai kawan-kawan di UTM yang mula berminat dengan Shaklee sebab Shaklee terbukti berkesan dan semulajadi ..Alhamdulillah

Koleksi Vitamin Shaklee Pelajar UTM

Koleksi Vitamin Shaklee Pelajar UTM

Vitamin E dan ESP Shaklee

Bagi ummi..2 vitamin ni memang awesome terutamanya untuk kulit. So ..tak hairan lah anak-anak gadis memang patut amalkan pengambilan set kulit Shaklee ni. Ia mampu menjaga kesihatan dalaman dan luaran..kira 2 ini 1 la..Nak lagi best..boleh ambil sekali Vitamin C Shaklee… Syukur pada Allah, hari ni dapat bantu seorang lagi wanita untuk lebih sihat…Insyaallah misi saya sebagai ahli shaklee, saya akan diteruskan untuk bantu lebih ramai lagi orang..doakan saya..

10 kebaikan vitamin e shaklee

10 kebaikan vitamin E shaklee

10 fungsi esp Shaklee

10 fungsi ESP Shaklee

 

Hubungi:

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator (ID: 867860)
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz
cara order shaklee

Comments

  1. bila dah berjaya dengan sesuatu tentulah kita happy dan nak share dgn orang lain
    Raihanah Ahmad recently posted…Cara Kerja Lebih Daripada SatuMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge