Senarai Harga Runcit Produk Shaklee Terkini 2016

Senarai Harga Runcit Produk Shaklee Terkini 2016

Senarai Harga Runcit Keseluruhan Produk Shaklee adalah seperti berikut:

Anda berminat nak dapatkan produk Shaklee secara ONLINE? Boleh klik di sini

Jika anda ingin mendapatkan harga istimewa atau berminat ingin menjadi ahli shaklee boleh terus hubungi saya.

p/s: Jimat sehingga 25% jika menjadi ahli Shaklee

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz
cara order shaklee

Promosi Februari 2016 Nutriferon Shaklee Penguat Sistem Imunisasi Badan

Promosi Februari 2016 Nutriferon Shaklee Penguat Sistem Imunisasi Badan

Promosi Februari 2016 Nutriferon atasi Demam dan Selsema

Pernahkah anda DEMAM? ..pernahkah anda SELSEMA?… Sudah tentulah pernahkan? Tipulah kalau tak pernah.. apabila berlaku kepada anak-anak…’Ibu’ adalah orang yang paling risau..kalau boleh nak cepat sangat anak-anak sembuh dan pulih seperti sediakala..nak anak sihat..nak anak kuat system imunisasi badan.. kitapun kalau demam..sudah tentu nak cepat baik.. Antara perkara yang pantas terfikir adalah

  • Cari Panadol atau Paracetamol
  • Jumpa doktor untuk minta ubat selsema
  • Jumpa doktor untuk minta antibiotic

Itu merupakan CARA TAK SIHAT yang ketinggalan zaman..Sebab apa.. Semua itu adalah DADAH.. dan kesannya sudah pasti terhadap tubuh badan.. Alhamdulillah sekarangni Shaklee ada mengeluarkan Produk Penguat Sistem Imunisasi Badan dipanggil Nutriferon. Kalau dulu-dulu… bila anak-anak sakit confirm optionnya adalah dadah-dadah tu..tapi kini ‘sudah-sudahla’… Nutriferon kan ado..satu pelaburan sihat untuk masa sekarang dan akan datang…

read more

6 Perkara Mendorong Untuk Beribadat Kepada Allah SWT

6 Perkara Mendorong Untuk Beribadat Kepada Allah SWT

Ada Enam alasan kita mesti mengabdikan diri kepada ALLAH.
Jika kita memahami enam perkara ini, semangat ibadat kita tidak akan luntur walau bagaimana sibuk.

1. Tujuan kita dicipta Allah ialah supaya kita beribadat kepada-Nya

Tujuan kita dicipta Allah ialah supaya kita beribadat kepada-Nya. Firman Allah bermaksud: “Dan Aku tidak menciptakan jin dan manusia melainkan untuk mereka menyembah-Ku.” (Al-Quran, surah adz-Dzaariyat: 56)

Jika tugas lain kita boleh ingat, tugas ibadat lebih utama dan lebih-lebih lagi kita harus mengingatinya.

2. Wajib beribadat sebagai tanda syukur kepada-Nya

Kita wajib beribadat sebagai tanda syukur kepada-Nya, atas nikmat yang terlalu banyak. Tidak mampu kita menghitungnya. Terlalu banyak nikmat, malah dapat percuma.

read more

Langkah-langkah Asas Menjalankan Perniagaan Shaklee Secara Online 2016

Langkah-langkah Asas Menjalankan Perniagaan Shaklee Secara Online 2016

Tahun Keempat Perniagaan Online Shaklee

Alhamdulillah, 2016 ni merupakan tahun ke 4 saya aktif sebagai ahli Shaklee menjalankan perniagaan Shaklee Secara Online. 5 tahun lalu saya mengambil Shaklee hanya untuk kesihatan diri terutamanya untuk penyusuan anak kedua saya sebelum bersedia menjalankan perniagaan Shaklee secara online. Sepanjang 4 tahun berniaga secara online memang banyak asam garam, tapi dengan niat nak bantu lebih ramai orang untuk sihat melalui pemakanan produk kesihatan yang halal, saya tetap teruskan usaha ini. Walaupun ramai mencadangkan untuk aktif di dunia OFFLINE, tetapi bagi saya…seorang ibu yang mempunyai 3 orang anak, jika berniaga dengan cara yang betul di dunia ONLINE..insyaAllah pasti akan Berjaya. Di sini, saya kongsikan tips bagaimana ingin Berjaya dengan Shaklee secara online. Tips ini juga boleh digunakan untuk perniagaan lain selain Shaklee.

read more

Contoh Jawapan Surat Rayuan Haji 2016

Contoh Jawapan Surat Rayuan Haji 2016

Contoh Jawapan dari Tabung Haji Berkenaan Surat Rayuan Haji 2016

Jika tidak membuat rayuan, confirm tak dapat… tapi sekurang-kurangnya kita harus mencuba untuk membuat rayuan tak kira untuk diri kita atau mak ayah kita. Di dalam blog ummimamabiz ni, pernah saya kongsikan artikel bertajuk “Wajibkah Menulis Surat Rayuan Haji” pada 2015 yang lalu. Setiap bulan, beribu pelawat yang datang dan saya berharap ia member sedikit sebanyak panduan buat semua.

Permohonan bagi pihak ayah dan mak mertua untuk tahun 2015 yang lalu telah ditolak, tapi tidak bermakna saya akan berputus asa. Tabung haji pun dah ada saluran mudah.. surat boleh di pos, di hantar by hand atau hantarkan sahaja melalui email. Since kerja saya hanya di hadapan computer (buat bisnes Shaklee secara online), jadi saya hanya email surat rayuan haji 2016 yang baru kepada th-info@lth.gov.my . Jawapan daripada pihak tabung haji adalah saya kongsikan di sini.

read more