Nak Slim, Kulit Cantik, Sendi Sihat Tidak Lenguh?

Nak Slim, Kulit Cantik, Sendi Sihat Tidak Lenguh?

Saya tahu wujudnya Shaklee ketika anak ke-2 saya nak masuk setahun. Waktu tu saya masih menyusu badan tapi dalam dilema susu makin sikit. Memang sedih juga la masa tu. Mana tak sedih…anak pertama, saya gagal susukan dia hingga 2 tahun..menjadi cita-cita saya untuk berjaya dalam penyusuan untuk anak-anak saya seterusnya.

Alhamdulillah syukur pada Allah kerana dipertemukan Shaklee sehingga saya berjaya menyusukan anak kedua saya sehingga 2 tahun 1 bulan. Semuanya dengan izin Allah jua.

wow!!! cegah hilangkan sakit tumit dan lenguh kaki

cegah hilangkan sakit tumit dan lenguh kaki

Cuma ada 1 masalah pada diri saya yang masih saya hadapi.. Sejak menjadi ibu, sering lenguh kaki. Keluar berjalan sikit je, balik rumah pasti minta tolong suami urutkan kaki. Kalau tak urut, confirm saya tak dapat tidur nyenyak. Bila fikirkan balik, saya ni baru anak dua, umur pun tak sampai 40 tahun lagi dan sakit lenguh itu ini.. Malunya pada suami waktu tu.

Sehingga pada suatu hari yg Allah tentukan, saya dicadangkan cuba tambah omega dan ostematrix. (waktu tu saya masih amalkan vitamin Shaklee lain walau dah putus susu untuk kesihatan menyeluruh dan cergas bertenaga. Untuk suami juga memang wajib kena jaga bukan setakat nk bg susu badan semata2.) Sejak itu saya sentiasa amalkan ESP, Vitalea, Vitamin C, B Complex, Alfalfa + Omega dan Ostematrix.

Dengan izin Allah, 3 malam berturut2 saya tidur dengan nyenyak tanpa kaki diurut..malam ke3 tu baru perasan haha tak sedar sampai macam tu..nikmatnya kesihatan anugerah Allah.

omega antara set sendi lutut dan membantu lenguh sakit badan

omega antara set sendi lutut dan membantu lenguh sakit badan

Walau berjaya bf hingga 2 tahun tapi diri sakit itu ini lemau lesu kerepot, mungkin ada segelintir korang tak kisah kot..tapi saya kisah dan peduli kerana saya ada suami! ^_^

Omega kat pasaran banyak dan ada yg lebih murah..kenapa Shaklee juga pilihan saya? Kalau nak tahu, tunggu kisah seterusnya..bukan auta aaaa…best giler bila dah amalkan dan berbaloi-baloi.. Alhamdulillah.

 [TESTIMONIAL OMEGA GUARD]
# Anak Batuk Berkahak #
Puan Yeen Maszlee : “Semalam anak saya demam, batuk dan selsema. Saya degil tak nak bagi ubat so saya kasi 2 biji OmegaGuard dan 4 biji Vitamin C. Dari dok demam, dia dah tak demam. Pastu bangun pagi esoknya, terkeluar segumpal kahak kuning…”
# Anak Asthma #
Puan Surynn Zain : “Anak saya saya kasi minum Shaklee Mealshake dan OmegaGuard. Dulu bulan October & November tiap-tiap minggu semput dan terpaksa amik Nebulizer. Alhamdulillah sekarang dah OK…”
# Anak Selsema & Eczema #
Puan Atiqah Aziz : “Saya bagi anak start umur dia setahun setengah. Masa tu nak baikkan selsema dia. Masa tu notice kalau orang demam atau selsema, senang jangkit ke dia. Saya beranikan diri bagi anak makan OmegaGuard. Alhamdulillah, sekarang duduk dekat dengan orang yang demam dan selsema, anak tak kena apa-apapun. Yang bestnya, tak sangka pulak OmegaGuard tolong keringkan eczema anak. Sekarang dah boleh makan macam2..”
Puan Nor Fahidayu Masran : “Saya bagi OmegaGuard time anak saya selsema. Alhamdulillah hingus cepat kering dan tidur malam hidung dah tak sumbat…”
# Anak Hyperactive #
Puan Mumtaz Ummi : “Saya bagi anak saya umur 3 tahun makan start seminggu lepas. Alhamdulillah dia dah start tidur awal. Kalau dulu, pukul 12 baru nak tidur. Dia hyperactive sangat, sekarang dah Nampak perubahan. Dia pun Nampak makin senang nak focus masa buat aktiviti macam mewarna dan menulis. Kalau dulu, tau nak lompat jer!”

Omega Shaklee membantu anak hyperaktif

Omega Shaklee membantu masalah anak hyperaktif

————————————————————-

 Pengedar Shaklee Anda :

Rokiah Haizal – contact/sms/wassap : 013-7089 305

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge