Mengapa Mereka Suka ESP Soy Protein?

Mengapa Mereka Suka ESP Soy Protein?

Setiap orang akan mempunyai testimoni yang berbeza. Apa yang saya kongsikan hanyalah sebagai satu perkongsian dan tidak boleh dijadikan satu panduan yang pasti. Namun untuk mendapatkan hasil yang hampir sama, pastikan pengambilan supplement lengkap dengan air yang mencukupi, jadual makan yang teratur serta bagi ibu menyusu perlu konsisten mengepam.

Mengapa mereka suka ESP?


 …………………………………………………………………………….

Testimoni pengguna ESP :
“ESP Best…sya memang pengguna ESP tegar….Kebiasaannya..org yg berbadan besar seperti saya memang berpotensi ke arah berpenyakit…selalunya..kadar kolesterol sya “bermain2di antara 5-5>..pernah border line….sejak mengamalkan ESP nih…tengoklah kwn2…Alhamdulillah…paras kolesterol sya dh trn…syukur…hanya 1 scoop sehari…kulit pon jd supple..!!! “
…………………………………………….
ESP…ESP…ESP…
Testimoni drpd pengguna Shaklee :

” nak kongsi citer sikit ni..baru 2 hari start minum ESP,my baby tido nyenyak..x sangke btul…sronok tengok dia tido.. ^_^ kalo x asek terjaga je sebab lapar..memang BESTTTT sgt SHAKLEE
nie! “

ESP ni bukan setakat memekatkan susu, malah utk awet muda n kulit lebih anjal dan berseri, InsyaAllah.

PROMOTION sehingga 31 oktober 2012 —> ESP Soy Protein.

Tin terbaru expired Jun 2014. Rugi siapa2 yg tak beli n tak cuba.
Sebab Promo ESP ni, Shaklee jarang2 buat.
Promo ESP yg dulu pernah Shaklee buat, sampai habis stok di seluruh cawangan Shaklee 1 Msia..

Memang ESP ni HOT Item!!!

ESP 850g boleh tahan 1-2 bulan.
Sesuai utk :
– Kanak-kanak 12 thn ke atas
– Dewasa bujang & sudah berkahwin
– Lelaki & Wanita
– Sesuai semasa Mengandung, Berpantang & Menyusu Bayi
– Warga Emas

Kecuali pesakit Gout.

Macam2 Manfaat/Kelebihan ESP boleh kita perolehi..rugi sapa yg tak cuba ESP ni..Refer manfaatnya DI SINI 

 
Cepat Dapatkannya Sekarang..jangan sampai gigit jari nanti bila ESP dah Out of Stock kat Shaklee 1 Msia..
tak perlu beli banyak2..beli 1 tin pun dah dapat harga promo. Jimat berbaloi2.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
___________________________________________

  
UmmiMamaBiz [ Rokiah Haizal ]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 867860]
HP/WhatsApp [ 013-7089 305 ]
rokiahaizal@gmail.com


Speak Your Mind

*

CommentLuv badge