Kisah Pengedar Shaklee Skudai Dengan Mak Penghidap Kencing Manis

Kisah Pengedar Shaklee Skudai Dengan Mak Penghidap Kencing Manis

Kisah Pengedar Shaklee Skudai dan Emak Kesayangan

La Tahzan. Jangan bersedih. Allah ada!
“Aku Muslimah High Class, Aku ingin cari redha Allah. Aku ingin ke syurgaNya bersama orang yang aku sayang. Aku ingin berakhlak seperti akhlak ahli syurga. Syurga itu Mahal, dihuni oleh orang-orang Mahal (High Class dalam beriman dan bertaqwa kepada Allah).Bukan yang sebaliknya. Maka aku memulakan langkah hari ini. Moga hari ini lebih baik dari semalam. Bismillah”.
(Credit from Blog Aku Islam)

Buat diriku dan hawa-hawa sekalian, try Motivatekan diri kita dengan mengatakan ini setiap hari….

Ok, Assalamualikum semua..Kali ini, ummi beri peluang kepada penulis jemputan ummi iaitu Puan Faridah yang juga merupakan ahli shaklee atau pengedar Shaklee Skudai. Pengalaman hampir 3 tahun menggunakan produk Shaklee memang mendewasakan..dan lebih best jika ia digunakan untuk orang tersayang… Sebut pasal “Mak”..siapa tak sayang mak kan? siapa tak nak masuk syurga kan?..kerana syurga di bawah tapak kaki mereka..Ingin jadi muslimah high class kan?? Salah satu cara adalah berbakti kepada kedua orang tua kita. Peliharalah mereka selagi mereka masih hidup.

Di sini saya ingin kongsikan kisah mak saya. Satu2nya mak yang saya ada dan beliau masih sihat, Alhamdulillah..Namun awal tahun 2014 yang lepas penyakit kencing manis mak tiba-tiba menyerang sampai tiada bacaan. Mak hilang energy. Badan mak letih lesu..sebulan mak terlantar lemah kerana selera makan makhilang. Mak semakin kurus hari demi hari.
Mak saya penghidap kencing manis type 2.

pengedar shaklee skudai berikan terbaik untuk mak

Kencing Manis Merbahaya Terhadap Mak

Kesian tengok mak saya, tiap-hari hari cucuk insulin sebab kencing manis dah kritikal sangat. Boleh kata kalau tak cucuk, mesti rasa letih.Sampaikan mak mengadu rasa sakit bila dicucuk jarum sebab dah lama tak tukar jarum baru. Satu hari ketika mak ingin ke bilik air, mak tiba2 jem tangan dan kaki sampai tak boleh berjalan. Adik yang ada di rumah ketika itu bawa mak ke hospital. Mak di tahan wad. Saya bergegas dari PD pulang untuk tengok mak. Sangat sayu perasaan saya ketika itu. Saya nekad sampai di Skudai, Johor saya akan terus poskan VIVIX Shaklee untuk mak. Saya bekalkan sekali ESP Shaklee untuk kurangkan gastrik mak. Alhamdulillah selepas seminggu mak back to normal. Mak dah berselera makan semula.Badan mak kembali bertenaga.
Syukur ada vivixs haklee. Siap doctor pun hairan kenapa glucose level dalam darah dah turun dengan drastik.

Bila doc tahu mak makan shaklee.

Dia pun kata

‘Oo.patutlaa’

Hihihi.

Kesan Tonik VIVIX Shaklee Menakjubkan Dengan IzinNya
Dan October 2014 Mak dan ayah dapat mengerjakan Haji dengan sihatnya. Dan tentunya tidak ketinggalan Tonik “vivix” kesayangan mak dan ESP Shaklee nyer turut terbang bersama2 ke Mekah.Hehe

vivix membantu pengedar shaklee skudai

Bisnes Shaklee di Skudai Membantu Keluarga

Alhamdulillah selepas dapat bonus dari berbisness shaklee setiap bulan, saya akan hadiahkan 1 botol vivix untuk mak. Mak sentiasa mengeluh.Vivix tu kan mahal long?? ESP shaklee lagi..Terima kasih la. Tula ucapan mak setiap kali call dia. Tapi dalam hati saya rasa syurkur sangat dapat beri sesuatu yang bererti buat dia. Dan yang paling penting kesihatan Mak yang tak boleh  di tukarganti dengan apa-apa pun.

Syukur ditemukan dengan vivix shaklee.

Set lengkap kencing manis PREMIUM dari Pengedar Shaklee Skudai

Hentikan Diabetes sebelum parah dengan shaklee

Set Diabetes premium

Inginkan supplements terbaikuntukanak, suami, isteri dan keluarga tersayang?

Inginkan side income 3-4 angka sebulan dengan bisnes Shaklee hanya dengan guna Facebook?

Hubungi saya :-
Faridah Ahmad
012-9555602

FREE CONSULTATION
and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!

Pengedar shaklee skudai

p/s: Jika ada pelanggan di Skudai, Kangkar Pulai, UTM dan kawasan berdekatan ingin mendapatkan produk Shaklee secara COD (Cash On delivery) secara pantas..bolehla juga menghubungi beliau. Nak tahu bagaimana ingin menjadi ahli shaklee? Klik Disini

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge