Ingin Jadi Ahli Shaklee ?

Selamat datang ke ruang saya untuk berkongsi mengenai peluang menjadi ahli Shaklee. TAHNIAH! Anda telah tiba ke ruangan ini kerana anda mengintai peluang menjadi ahli shaklee kan?

Tahniah Ahli Shaklee

Sebelum terus membaca, saya ada 2 soalan utama iaitu:

1) Adakah anda pengguna Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasil yang diperolehi? Jika ya adakah anda ingin mendapatkan vitamin shaklee pada harga yang rendah dari harga runcit?

2) Adakah anda pengguna Shaklee dan berniat ingin berkongsi kebaikan vitamin Shaklee kepada orang ramai dan seterusnya mencipta peluang menjana pendapatan?

Jika Jawapan Anda “YA” Anda Berada Di Halaman Yang Sangat Betul. Anda boleh teruskan membaca mengenai peluang menjadi ahli Shaklee di bawah ummimamabiz.

Ahli shaklee Menyukai Hijau natural

Bagaimana untuk menjadi  distributor atau ahli shaklee ?

Untuk menjadi ahli shaklee, terdapat 2 cara utama iaitu:

1) Membuat pembayaran yuran ahli shaklee utk dapat memberkit bag RM 65. Harga pengeposan hanya RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk sabah/sarawak.

ATAU

2) Membuat pembelian produk Shaklee dalam aRM 660-700. Secara terus anda akan secara automatik dapat menjadi ahli shaklee secara PERCUMA…Ya keahlian secara percuma!

daftar-ahli-shaklee

Bila dah PERCUMA, maka jadinya tak perlu bayar yuran menjadi ahli shaklee.Apabila sudah membuat pembelian RM660 ke atas (atau bersamaan UV point 200 dan ke atas) shaklee akan memberi bonus pada 14 haribulan seterusnya. Anggaran bonus adalah sebanyak 5% atau bersamaan RM33 ke atas. Secara keseluruhan, Shaklee akan memberi bonus 5-21% berdasarkan prestasi jualan pada bulan tersebut. Selain daripada bonus tunai, Shaklee juga menawarkan bonus kereta dan bonus percutian. Amatlah seronok apabila team kami berjaya mencapai kesemua ini melalui bimbingan keluarga jutawan Shaklee.  InsyaAllah, maklumat terperinci akan diajar apabila dah sertai kami nanti.

Perlu ke Maintain Point Apabila Menjadi Ahli Shaklee?

  • 1) Yuran Ahli Shaklee RM65 ini hanya perlu dibayar sekali seumur hidup. Jadi, tak perlu risau untuk memperbaharui keahlian kerana ia boleh di pakai sampai bila-bila.
  • 2) Anda juga tidak perlu fikir nak maintain point setiap bulan apabila menjadi ahli shaklee. Tiada paksaan nak kumpul point terutamanya yang nak makan sendiri. Jika anda inginkan BONUS daripada Shaklee, insyaAllah saya akan tunjukkan caranya bagaimana saya bekerja dari rumah hanya dengan SHAKLEE.

Daftar Ahli Shaklee sekarang

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Dibawah Rangkaian Ummi

1) Semestinya anda boleh membeli produk Shaklee pada harga AHLI dan mendapat bonus daripada hasil pembelian kegunaan sendiri/ jualan.

2) Access percuma kepada GROUP EKSKLUSIF: Di sini kami ada group yang sentiasa memberi semangat dan tips-tips untuk berjaya.Ramai yang ingin menjadi ahli shaklee ini adalah disebabkan nak beli untuk kegunaan sendiri sahaja. Tetapi lama kelamaan apabila dah dalam group, banyak cas-cas positif dan semngat mengalir dalam diri. Seterusnya membuat keputusan untuk buat bisness shaklee. Kami di sini dah macam adik beradik dengan saling bantu-membantu.Tiada sesiapa pun memaksa untuk mulakan bisness shaklee sebaliknya, kesemuanya di atas dorongan sendiri

3) Khidmat Nasihat/Coaching Perniagaan -Khidmat Nasihat bagaimana memulakan perniagaan secara ONLINE dan OFFLINE akan diberikan. Kebanyakan AHLI Group kami ada coaching khas bagaimana untuk berjaya. Tips-tips akan dikongsikan secara eksklusif dan anda hanya perlu DUPLICATE atau meniru apa yang dilakukan oleh orang yang berjaya sebelum ini.

4) Perniagaan Full/Part Time Work-at-Home Mom (WAHM) – Sebenarnya ramai ibu-ibu yang bekerja rasa tidak puas hati dengan persekitaran kerja sekarang walaupun gaji tinggi-tinggi, kesemuanya kalau boleh nak duduk di rumah di sisi anak-anak Peluang bersama Shaklee membuka mata untuk bekerja di rumah bersama keluarga dan dapat melihat anak-anak membesar depan mata. Masa berlalu takkan kembali,jadi impian membesarkan anak-anak di depan mata sambil menjana pendapatan di rumah adalah sukar dilepaskan. Saya sendiri adalah surirumah sepenuh masa dan Alhamdulillah, saya juga berjaya mencapai impian ini. DAFTAR HARI INI

Sertai Ahli Shaklee Sekarang

 

1 Keahlian, 1000 Manfaat

Rokiah with Shaklee

 

 

Rokiah bt. Abd Hamid

Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email:  rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

 

@ Isi maklumat anda di sini –> Klik di sini

@ mesej di Inbox Facebook Page Ummimamabiz–> Inbox page

Ikuti Kisah Perjalanan saya sebagai Ahli Shaklee di Youtube:  Kisah Saya bersama Shaklee

Dapatkan BONUS Tambahan, ebook kisah-kisah kejayaan ahli-ahli Shaklee dikongsikan di SINI secara percuma. Bagaimana Ahli Shaklee ini “membesar” bersama Shaklee.

Keajaiban Sebagai Ahli Shaklee

Alhamdulillah, hasil daripada bersama Shaklee Sejak 2012 salah satu impian ummi dah pun tercapai. Pada asalnya nak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama suami. Tetapi, keajaiban memang telah datang kepada Ummi. Ummi dan suami telah ditawarkan Pakej Umrah dan lawatan ke Istanbul pada Disember 2014 yang lalu. Pakej Umrah percuma ini adalah satu keistimewaan 3C (Cash, Cash dan Convention) yang ditawarkan oleh Shaklee. Ummi belanja 1 gambar di sini ye..bersama suami. Ummi boleh berjaya, pastinya ANDA juga boleh berjaya sebagai Ahli Shaklee

Rindu kan kaabah dan masjidil haram

Pakej Umrah Percuma Untuk Ahli Shaklee

 

Selamat BerShaklee!

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Comments

  1. sangat best bila jadi ahli shaklee:)

  2. memang best sangatlah jadi ahli shaklee tau. untungggg betol.
    Huda recently posted…Breastfeeding Tips 2 – Semakin kerap pam dan menyusu, semakin banyak susu dapat dihasilkan..My Profile

  3. memang best jadi ahli…dapat side income lagi..

  4. saya suka join
    dapat side income lagi..
    niza yusof recently posted…Tips Tampil kurus dan Langsing Secara SemulajadiMy Profile

  5. anis farhan binti abd haziz :

    macam mana nak jadi ahli ?

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge