Promosi Shaklee Februari 2017 Super Wow Menakjubkan

Promosi Shaklee Februari 2017 Super Wow Menakjubkan

Alhamdulillah..berakhir sudah promosi vivix Januari 2017, muncul pula Promosi Shaklee Februari 2017 dengan banyak sangat tawaran yang menarik.. Jika pencapaian jualan kumpulan januari 2016 meningkat hampir 100%…Ummi percaya hasil promosi Shaklee Februari 2017, lebih Wow! Lebih menakjubkan… insyaAllah lebih ramai lagi ummi dapat kongsi nikmat kesihatan..nikmat pendapatan tambahan dengan menjadi ahli Shaklee. Meh ummi senaraikan satu persatu Promosi Hebat Shaklee Februari 2017

promosi Shaklee Feburari 2017

                                                   

Promosi 1: Februari 2017 Ostematrix Untuk Tulang

Ramai yang dah tahu kegunaan ostematrix ..antaranya ia membekalkan kalsium untuk badang..untuk kesihatan tulang. Bulan Februari ni pasti ramai yang nak borong banyak-banyak. Terutamanya sebab Promosi Beli 6 Percuma 1 dan Beli 2 Diskaun 5%.. mana nak dapat kan? Harganya ummi dah pos siap-siap kat poster ni… Boleh-bolehlah pilih. Nak COD dan Delivery di Skudai, Johor Bahru..boleh terus contact ummi. Nak JIMAT??? Boleh-bolehlah daftar jadi ahli, Boleh jimat sehingga 30%!

read more

Cara Untuk Renew Membership Shaklee 2016

Cara Untuk Renew Membership Shaklee 2016

Tiba-tiba kena Ada Yuran Renew Membership Shaklee?

Eh eh tiba-tiba aje Shaklee nak kena renew membership? Dulu kata membership seumur hidup? Relax…cool… Meh cik nak habaq. Korang ada ambil “card fidelity” apa tu???? Atau bahasa kampungnya member kad…contohnya jadi member AEON… sebab nak parking free dan nak diskaun? .pernah kan? Tapi tetap kena bayar kan? Kan? Even subscribe kredit kad pun kena bayaran tahunan… Jadinya, Shaklee pun baru aje memperkenalkan Membership Renewal fee… Atau dalam bahasa melayunya Yuran Tahunan Ahli Shaklee. Yuran yang dikenakan pun hanya RM30, tapi bila korang tahu..sebenarnya macam tak perlu bayar pun yuran tahunan ini.

read more

PENTINGNYA PENYUSUAN SUSU IBU BUAT BAYI PRAMATANG

PENTINGNYA PENYUSUAN SUSU IBU BUAT BAYI PRAMATANG

Alkisah ibu bayi pramatang

Sedang syok beraya di Klang, tiba-tiba dapat panggilan dari Johor Bahru daripada seorang ibu baru.Ibu ini mengadu yang beliau melahirkan bayi pramatang. Yang lebih menyedihkan, bayi dah lahir 30 hari yang lalu dan sedang berada di hospital. Tambah menyedihkan, susu badan tidak mencukupi, walau telah berusaha untuk berikan yang terbaik untuk bayi tercinta

Bayi Pramatang

Maksud bayi pramatang adalah bayi yang dilahirkan kurang daripada 37 minggu. Macam kes ibu ini, bayi ini dilahirkan ketika kandungan mencecah 35 minggu… Bayi yang dilahirkan adalah sangat kecil,beratnya dalam 1.1kg…sebab kurang berat inilah bayi tersebut ditahan. Sebenarnya, saya sendiri melahirkan bayi pertama dan kedua ketika kandungan 35 minggu. Tapi Alhamdulillah, berat baby OK..so takdelah kena tahan kat hospital. Baby Asfa, paling best..sebab dapat menyusu badan sepenuhnya sampai 2 tahun berkat mengamalkan set penyusuan Shaklee.

read more

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2016 DARI SHAKLEE JOHOR

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه

Allahu Akbar..Allahu Akbar..Alllahu Akbar..Allah Maha Besar…dan Segala puji-puji hanya bagi Allah yang menghidupkan kita, yang akan mematikan kita nanti dan akan menghidupkan kita semula…
Berakhir Ramadhan, tibalah Syawal… Syawal di sambut gembira pada masa yang sama, marilah berdoa untuk kita bertemu lagi di Ramadhan akan datang… kekalkan istiqamah dalam beribadah kepadaNya..semoga amalan yang dilakukan diterimaNya InsyaAllah

read more

Promosi Shaklee Johor ONLINE Satu Hari sahaja

Promosi Shaklee Johor ONLINE Satu Hari sahaja

Assalammualaikum dan Salam sejahtera…

Walaupun hari ni Promosi satu hari sahaja… saya di Shaklee Johor Bahru dan Skudai ni.. tetap nak KONGSIKAN kepada semua..tak kira yang sempat baca atau tidak. Promosi ni memang tak masuk akal..sebab banyak sangat yang percuma sempena Shaklee National ConferenceInsya. Allah boleh di order dengan menghantar sms/WhatsApp kepada saya sebelum tengah malam HARI INI (29 Mei 2016)…

Dahlah dapat Produk Percuma (Cinch Shake atau Vitamin C) yang harganya boleh tahan best… Dapat pula beg kain Shaklee.. Selain itu boleh juga dapat Lucky dip (Kiranya macam lucky Draw)… memang best sangat-sangat. Antara set-set yang ditawarkan adalah:

read more

Selamat Hari Guru 16 Mei 2016

Selamat Hari Guru 16 Mei 2016

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Dikesempatan 16 Mei 2016, saya Rokiah Abdul Hamid dan keluarga ingin mengucapkan Selamat hari Guru kepada semua warga pendidik sama ada yang formal atau tidak formal. Ucapan ditujukan juga kepada mereka yang mengajar dan memperkenalkan saya kepada Perniagaan Shaklee hingga menjadi Pengedar Shaklee yang sah dan bertapak di Skudai, Johor Bahru Johor

Kepada semua warga guru (kebanyakan pengguna setia Shaklee adalah guru-guru), juga mereka yang mendidik anak-anak secara tidak formal, saya ucapkan sekali lagi “Selamat Hari Guru 2016” semoga kita dapat mencontohi Nabi Muhammad S.A.W sebagai seorang guru yang mendidik kita dalam pelbagai bidang di samping sentiasa mengikut Al-Quran dan Hadis sebagai pegangan.

read more

Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee 2016

Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee 2016

Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee 2016

Alhamdulillah, untuk 2016 ni, Shaklee memperkenalkan cara mudah untuk daftar ahli Shaklee. Semuanya dipermudahkan dengan mendaftarkan diri melalui web Shaklee.com.my. Semuanya dipermudahkan dengan cara do it yourself. Apa yang diperlukan hanyalah maklumat diri dan kad debit (kad atm) atau Kad kredit untuk membuat pembayaran. Anda hanya perlu membeli membership kit berharga RM68.90 (tak termasuk pos) dan anda layak menikmati pelbagai keistimewaan ahli Shaklee 2016 ni. Keistimewaan ini termasuklah dapat membuat pembelian produk Shaklee dengan penjimatan sehingga 30% selain memperolehi bonus bulanan untuk pembelian atau jualan. Untuk memulakan pendaftaran, anda Boleh KLIK “Daftar Sekarang” di bawah

read more

Sijil Halal Shaklee 2016 diiktiraf JAKIM

Sijil Halal Shaklee 2016 diiktiraf JAKIM

Alhamdulillah, dah keluar pun sijil halal Shaklee untuk tahun 2016. Kita sebagai muslim,memang wajib mencari yang halal.. terutamanya zaman sekarangni yang banyak makanan yang diragui taraf kehalalannya…

Sijil Halal Shaklee di sahkan oleh ISA

Oleh kerana Produk Shaklee ni di buat di Amerika Syarikat, maka badan pengesahnya adalah JAKIM di USA la? Eh ada ke JAKIM di sana? Memang lah takde..tapi di USA ada Islamic Service of America (ISA) iaitu badan yang berkuasa mengesahkan status halal produk di USA… Kiranya sama taraf dengan JAKIM di Malaysia la…

read more

Senarai Harga Runcit Produk Shaklee Terkini 2016

Senarai Harga Runcit Produk Shaklee Terkini 2016

Senarai Harga Runcit Keseluruhan Produk Shaklee adalah seperti berikut:

Anda berminat nak dapatkan produk Shaklee secara ONLINE? Boleh klik di sini

Jika anda ingin mendapatkan harga istimewa atau berminat ingin menjadi ahli shaklee boleh terus hubungi saya.

p/s: Jimat sehingga 25% jika menjadi ahli Shaklee

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz
cara order shaklee

Promosi Februari 2016 Nutriferon Shaklee Penguat Sistem Imunisasi Badan

Promosi Februari 2016 Nutriferon Shaklee Penguat Sistem Imunisasi Badan

Promosi Februari 2016 Nutriferon atasi Demam dan Selsema

Pernahkah anda DEMAM? ..pernahkah anda SELSEMA?… Sudah tentulah pernahkan? Tipulah kalau tak pernah.. apabila berlaku kepada anak-anak…’Ibu’ adalah orang yang paling risau..kalau boleh nak cepat sangat anak-anak sembuh dan pulih seperti sediakala..nak anak sihat..nak anak kuat system imunisasi badan.. kitapun kalau demam..sudah tentu nak cepat baik.. Antara perkara yang pantas terfikir adalah

  • Cari Panadol atau Paracetamol
  • Jumpa doktor untuk minta ubat selsema
  • Jumpa doktor untuk minta antibiotic

Itu merupakan CARA TAK SIHAT yang ketinggalan zaman..Sebab apa.. Semua itu adalah DADAH.. dan kesannya sudah pasti terhadap tubuh badan.. Alhamdulillah sekarangni Shaklee ada mengeluarkan Produk Penguat Sistem Imunisasi Badan dipanggil Nutriferon. Kalau dulu-dulu… bila anak-anak sakit confirm optionnya adalah dadah-dadah tu..tapi kini ‘sudah-sudahla’… Nutriferon kan ado..satu pelaburan sihat untuk masa sekarang dan akan datang…

read more