Herbal Blend Krim Organik Pelbagai Guna Tanpa Paraben

Herbal Blend Krim Organik Pelbagai Guna Tanpa Paraben

Apa bendanya Paraben ni?

Kalau ummi, ummi akan Tanya apa itu Paraben dulu… dari bertanyakan apa itu Herbal blend..Okla Parabens adalah bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet untuk bahan lebih tahan lama. Ia digunakan untuk melawan bakteria dan kulat. Hampir semua parabens yang digunakan sebagai bahan pengawet adakah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi atau ORGANIK..Awas ye…Parabens ini boleh diserap melalui sistem kulit, darah dan penghadaman. Tanpa kita sedari Parabens ada di mana-mana contohnya di dalam syampu, krim pelembap, gel bercukur, gel pembersihan, pelincir peribadi dan ubat gigi, juga digunakan sebagai bahan tambahan dalam makanan.

Paraben atau tidak paraben

Bahaya ke Paraben ni?

Kalau dah namanya bahan kimia… mahu atau tidak..kesannya pasti tetap akan di rasai. Hasil pembacaan ummi, ia mampu menyebabkan proses penuaan kulit lebih cepat, meningkatkan risiko wanita membangunkan estrogen-positif kanser payudara dan mengganggu system pembiakan lelaki. Yang pastinya..kesannya memang memudaratkan… belum lagi kegunaannya terhadap BABY  tersayangkan?? Nak tahu lebih lanjut boleh cek kat wikipedia dan artikel di latimes.com.

Krim Organik Herbal Blend Pilihan Ramai?

Sebenarnya, rakyat Malaysia ni semua dah bijak-bijak. Iyerlah kan..semua maklumat dihujung jari.. Nak cari apa semua encik google boleh tolong jawabkan. Bila orang cari pengedar Shaklee skudai atau ahli shaklee skudai…tup tup keluarlah blog ummimamabiz ini… itu contoh la…

herbal blend Logo

herbal blend Logo

Ummi nak cerita yang baru-baru ni..ada beberapa pelanggan ummi, yang cari krim Herbal Blend. Yang peliknya, mereka ini tak tahu pun Herbal Blend adalah produk keluaran Shaklee.. Tapi branding Herbal Blend sangat hebat sama dengan Keberkesanannya…memang superb dengan izinnya

Ada pelanggan di skudai nak sapukan Herbal blend pada bayinya yang ada RUAM… ada juga yang nak sapu untuk bayinya yang ada eczema..  baru-baru ini juga, ibu mengandung mengalami kegatalan kulit juga cari krim herbal blend ni.. bila ditanya “kenapa tak pakai ubat sapu klinik je?” .. jawabnya “Tak berani, ada bahan kimia..takut efek baby”… Alhamdulillah dengan izinya Herbal blend banyak membantu mereka mengalami pelbagai masalah terhadap kulit.

Apa kegunaan Herbal blend ni?

herbal blend

herbal blend

Okla..ummi ringkaskan kegunaannya seperti di bawah..senang nak baca dalam point form

5 Kegunaan Penting HERBAL BLEND dengan membantu

  • Menyelesaikan masalah kulit gatal
  • Menghilangkan ruam pada bayi
  • Menghilangkan parut seperti campak dan chicken pork
  • Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah
  • Losyen kegunaan harian

Testimoni-testimoni Herbal Blend

Biar gambar berbicara…

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend

testimoni herbal blend -chicken pork

Mana nak dapat Herbal blend ni?

herbal blends 27aje

herbal blends rm27.50 aje

Senang aje.. call atau sms atau WhatsApp aje no ni 013-7089305.. Harga satu TIUB Cuma RM27.50 je..betul RM27.50 jer… dan pasti ia tahan lama.. kalau nak bagi ummi rm30 setiub pun takpe.. tak mahal manapun.. sebab ia adalah KRIM SEMULAJADI.

Maklumat Lanjut Hubungi:

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Comments

  1. Sangat banyak kegunaan. Dekat rumah perlu simpan lebih daripada satu sebab kadang-kadang ada orang cari. Heheheh… Kalau order pun kena order cepat,nanti habis pulak… Anak yang kecik ni suka sangat disapu dengan herbal blend.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge