ESP Shaklee Terbukti Membantu Ramai Rakyat Malaysia

ESP Shaklee Terbukti Membantu Ramai Rakyat Malaysia

ESP Shaklee Memang Terkenal

Bila sebut sahaja pasal Shaklee, ramai peminat Shaklee di Malaysia akan merujuk kepada ESP. Walaupun Shaklee mengeluarkan banyak vitamin yang lain, ESP tetap menjadi pujaan hati. ESP atau nama panjangnya Energizing Soy Protein juga merupakan penyebab saya jatuh cinta dengan Shaklee hampir 4 tahun yang lalu. Sehingga kini, saya dan suami pasti takkan miss untuk mengambil ESP. Disebabkan kebaikan yang diperolehi… Takkan lah sampai 4 tahun kami ambil ESP kan??

ESP ada pelbagai guna… Jom baca pelbagai kegunaan Testimoni-testimoni berikut:-

Testimoni ESP Shaklee Untuk Kulit Cantik

” Teruja dgn perubahan ketara kulit mak saya xxxxx semakin cantik membuatkan saya terus nak try ESP ni. Hehehe… Kali pertama beli ESP together dgn vitamin lain, terus dpt free membership. Parut jerawat di muka semakin berkurangan. Happy sgt. Ramai jugak yg menegur. Hehehe…. Syukur Alhamdulillah. My favourite ESP + Chocolate Dutch Lady. Ermmm…. yummy yummy.”

Testimoni ESP Shaklee Kulit Cantik 1

Testimoni ESP Shaklee Kulit Cantik

” Lepas seminggu memang rasa kenyang je setiap hari.. lambat makan tengahari… Kemudian… didapati.. kulit makin cerah dibahagian tak sepatutnya.. hehe..Ada satu jenis macam ketuat ke apa ntah kat ibu jari kaki… xperasan bila masa dh xde.. sejak minum esp dah hilang sendiri rupanya.. padahal bertahun dh ada benda tu.. Jerawat makin lama makin kecut.. kulit yg lobang2 bosar makin kecut mengecil… Masalah jerawat sejak 8 tahun 2006 -2013.. alhamdulillah beransur pulih..”

Testimoni ESP Kulit Cantik

Testimoni ESP Kulit Cantik

Testimoni ESP Shaklee Tiada Lagi Pedih Ulu Hati

” 1st time minum tutup hidung telan cepat minum air masak..dan miricle lepas 2hari dah hilang TIADA LAGI PEDIH ULU HATI DAN GASTRIK .alhamdulillah Allah temukan saya dengan shaklee.. “

Testimoni ESP Shaklee Tiada lagi pedih ulu hati

Testimoni ESP Shaklee Tiada lagi pedih ulu hati

Testimoni ESP Shaklee Berat Maintain Bertenaga

“Lepas istiqomah amalkan Esp ni, sampai bawak pergi lab, kongsi ngn kawan la, bila agak tak sempat nak lunch or dah mula rasa lapar, cepat2 bancuh.Alhamdulillah cepat je pulih gastrik.. paling tak suka minum MMT tu sbb tau bahaya..Apa pun lepas minum Esp bukan takat gastrik saya OK, Badan pun BERTENAGA, Berat pun maintain

Testimoni ESP Shaklee Berat maintain Bertenaga

Testimoni ESP Shaklee Berat maintain Bertenaga

Testimoni ESP Untuk Penyusuan Ibu

“Kesan sampingan yg dapat dari amalkan ESP:- susu banyak, cukup untuk dua org, si kecik bulat hanya dengan susu badan- kulit semakin cerah, parut semakin pudar- awet muda- badan tak terlalu kembang sekarang dah kurus- selera makan kurang”

Testimoni ESP Shaklee Penyusuan Ibu

Testimoni ESP Shaklee Penyusuan Ibu

Testimoni ESP Shaklee Penyusuan Ibu

Testimoni ESP Shaklee Penyusuan Ibu

Testimoni ESP Shaklee Untuk Diet

“Sehinggalah sekarang, ESP tetap menjadi sarapan minum pagi. Wlupun my husband dah turun sekitar 30kg, kmi tetap setia dgn ESP. Gastric saya pun dah lama menghilang. “

Testimoni ESP Shaklee Diet

Testimoni ESP Shaklee Diet

Kesimpulan ESP Shaklee

Hah.. banyak kan Testimoni SEBENAR pengguna-pengguna ESP Shaklee. Dah memang popular pun ESP disebabkan kesan keberkesanannya. Oh ye, Bulan Mac 2015 ni adalah Promosi ESP Shaklee. Beli 6 Percuma 1 dan kalau beli 2 diskaun 5%. Jom kita rebut peluang beramai-ramai untuk serbu ESP Shaklee disebabkan kebaikannya.

kebaikan esp Shaklee

kebaikan esp Shaklee

Berminat ingin mendapatkan Promosi Shaklee?? Hubungi:

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge