Dua Produk Hebat Buat Anakku Sayang

Dua Produk Hebat Buat Anakku Sayang

Assalamualaikum & Salam sayang kepada semua pengunjung . Hari ini ummi nak share mengenai 2 produk yang ummi sangat suka untuk diberikan kepada anak. Walaupun untuk anak, ia juga sesuai seisi keluarga. Ummi usaha untuk berikan yang terbaik untuk yang tersayang, sama seperti ibu bapa yang lain.

Demam, selsema, batuk malah asma semakin menjadi-jadi terutama di kalangan anak-anak kecil kita akibat perubahan cuaca yg tak menantu, pencemaran yg semakin teruk, tekanan hidup dan sebagainya. Anak-anak yang masih kecil terpaksa menelan ubat batuk dan ubat selsema. Rasanya ramai ibu bapa telah sedar keburukan memberi anak-anak ubat batuk dan selsema dengan kerap kan? Oleh kerana dah tiada pilihan lain, terpaksalah membiarkan anak-anak menelah dadah daripada terus membiatkan mereka menghadapi demam dan selsema

Walaubagaimanapun, itu semua kisah zaman dahulu…. Sekarang dah tak perlu khuatir, kerana Shaklee menawarkan 2 killer products yang sangat membantu keluarga dalam menyembuhkan demam, batuk dan selsema..malahan ia juga membantu mengatasi asma anak-anak kecil ..2 KILLER PRODUCTs tu tak lain tak bukan … =>>> SHAKLEE MEALSHAKE & SHAKLEE OMEGAGUARD

Mealshake shaklee 1

Fakta tentang Meal Shake Shaklee:

* Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 24 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
* Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
* Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
* Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.
Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?
* Kanak-kanak
* Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
* Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
* Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
* Warga tua

mealshake shaklee 3
6 sebab mengapa anda perlu memberi Mealshake kepada anak anda

1) Nutrien yang mencukupi
Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals. Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes. It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.

2) Supplies Key nutrient to cells
Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.

3) Aids in Growing Up
Contains folic acid, biotin, rich in calcium and magnesium that are needed for building bones and cells in the growing up process.

4) Anti-Oxidants
Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.

5) Restore skin complexion
Contains complete vitamin B-Complex, iron, copper to form healthy red blood cells, thus improves the skin colour complexion.

6) Detoxification
Rich in soluble fibre that helps the (peristalsis of colon and stomach/bowel movement) to excrete excess fat and waste from the colon and stomach.

Great Taste for young and old – Delicious drink with natural fructose; quick replenishment of the necessary nutrients for the body; contain no artificial colouring and artificial sugar.

mealshake shaklee 2

OmegaGuard Shaklee – Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

OmegaGuard mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak. Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 990mg asid lemak omega 3.

Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal

OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan. Mari kita lihat beberapa Testimoni hebat pengguna Mealshake dan Omega Guard. Semoga perkongsian ringkas ini member manfaat kepada semua. Jemput juga ke perkongsian saya mengenai Mealshake khas untuk anak dan peluang mendapat keahlian shaklee secara percuma.

Testimoni omega guard dan mealshake shaklee

Testimoni omega guard dan mealshake shaklee

Testimoni omega guard dan mealshake shaklee

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Comments

  1. untuk anak yg susah nak makan babab di aheee
    suri recently posted…Terlanggar Pin Langgar Lari Tak Perlu Buat Laporan PolisMy Profile

  2. Alhamdulillah..memang nampak perubahan anak bila bagi mealshakes..anak susah nak dapat sakit.Apa2pun kita berikhtiar untuk sihat 😉
    huda recently posted…Breastfeeding Tips 3 – cara menyusu bayiMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge