Dua Bahagia Bagi Wanita

Dua Bahagia Bagi Wanita

Dua Bahagia Bagi Wanita … Wanita ni sebenarnya…. ummi sendiri la.. ada sedikit kisah menarik khas buat anda ^_^

Lepas berkomunikasi dgn DIA.. rasa tenang sgt..
Bila jiwa tenang, teringat balik saat2 menyusukan Asfa 3,4 tahun yg lalu..
Masa tu happy sgt sebab impian nak susukan dia sampai 2 tahun, jadi realiti.

Ketenangan hati

Ibu mana yg tak happy kan..sebab sepanjang perjalanan tu..banyak ujian dan cabaran..kadang2 kena pekakkan telinga juga sbb ada yg suruh sumbat ngan formula gara2 takut xcukup utk anak..kena jadik katak pekak ^_^

seronok2 pun…tapi tak boleh lari dari umur kita makin meningkat…
sakit2 badan tu confirm ada..lenguh2 tu mmg xleh nak mohong la haha..sakit pinggan pun ye tapi skit2 je.kejap ada kejap xde..
yang ketara saya selalu lenguh kaki..

Apa ni..xsampai 40 tahun lg dah kerek…malu tak kat suami klu jd camtu?
awat jd camtu ek? banyak faktor adik2 manis…
tapi salah satunya, saya ni bab makan memang memilih..
bestnya klu diri ni mcm ibu2 lain yg makan cukup 27 vitamin zat besi dan galian bagai setiap hari..
saya memang angkat bendera putih awal2 lg hihi.

Alhamdulillah sejak amalkan minyak ikan dan pastikan diri cukup kalsium yg diperlukan..malam2 ku tidur nyenyak..tak macam malam2 sebelum ni asyik minta suami urutkan kaki. kalau tak urut, confirm tak boleh nak lelap mata.
3 malam berturut2 baru ku sedar ku tidur tanpa diurut kaki seperti biasa.
Masa tu Allah je yang tahu betapa seronoknya hati seorang wanita yg bergelar isteri kepada seorang suami ahaks..

Sekarang rasa hepi sebagai ibu yg telah dan sedang menyusukan bayi hingga 2 tahun dan EXTRA PLUS PLUS happy sebagai seorang isteri kepada suami ^_^

Dari pengalaman itu, saya terus daftar sebagai ahli shaklee dan masa tu dlm fikiran hanya nak bantu ibu2 di luar sana yg semenangnya 99% akan ada masalah ni bila wanita bergelar ibu..

—————————————————

omega guard minyak ikan terbaik dunia

omega guard minyak ikan terbaik dunia

Inilah rahsianya..kena kenal dulu baru rasa sayang..kalau tiada sayang, tiada ilmu pengetahuan, tak mengkaji..dari situlah tangan jadi ringan klik butang share segala fitnah, mulut memaki hamun, sikap hilang adab.

  • Ianya diekstrak dari ikan laut air sejuk (mackerel, herring, anchovies) di perairan negara Jepun. Ia bukan dari hati minyak ikan yg biasa digunakan oleh jenama2 lain tau sebab hati myk ikan biasanya mempunyai toksid.
  • Mempunyai DHA 360 mg dan EPA 540 mg
  • Merupakan minyak ikan paling tulen di dunia
  • Kebanyakan pengusaha-pengusaha kilang menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan, tetapi kaedah ini akan memusnahkan sesetengah nutrien DAN tidak boleh menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan.
  • Tetapi produk omega guard ini dihasilkan melalui suatu proses penyulingan propietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak Omega-3 yang paling tulen dan paling semualjadi sementara menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl) merupakan bahan kimia industri yang sangat bertoksik.

 

Kebetulan..bulan ini adalah Promosi Omega Guard Shaklee.

BUY 6 FREE 1..

omega buy 6 free1

omega buy 6 free 1

penjimatan berganda-ganda!

Shaklee independent distributor

 

 

 

 

Rokiah bt. Abd Hamid

Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Comments

  1. memang penting untuk wanita dapat nutrisi secukupnya sebab wanita sekarang sangat sibuk takda masa nak makan, akhirnya cepat penat & sakit sebab tak cukup nutrisi.
    Fyda Noh recently posted…Sukar Menurunkan Berat Badan Berlebihan? Jadikan Penyakit Jantung Sebagai PendorongMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge