4 Sebab Omega Guard Shaklee Bagus Untuk Wanita

4 Sebab Omega Guard Shaklee Bagus Untuk Wanita

Sempena bulan Promosi Omega Guard ini, saya kongsikan kebaikan Omega Guard yang mengandungi Omega 3 untuk wanita. Artikel kali ini fokus kat wanita,walaupun Omega Guard Shaklee mengandungi Omega 3 yang baik untuk semua.

omega guard shaklee

omega guard shaklee minyak ikan terbaik

  1. Omega Guard Membantu Melegakan Gejala Datang Haid

Bagaimana ye? Ramai wanita akan mengalami rasa kejang dan tidak selesa setiap kali datang bulan. Ini berpunca dari kontraksi yang sangat kuat di uterus yang dirangsang oleh prostaglandins (cecair dalam badan yang berkaitan dengan keradangan). Inilah dinamakan period pain (biasanya,anak-anak gadis akan alami ini, bila dah kahwin mungkin berkurangan)

read more

Si Topi Kelabu…

Si Topi Kelabu…

[Si Topi Kelabu]

Si topi kelabu
Beratur menanti giliran..
Untuk diterima oleh sang ibu..sang ayah..sang anak..sang atuk dan nenek..
Kesemuanya untuk keluarga tercinta
Kesemuanya untuk kesihatan bersama

Si topi kelabu..
Berpusu orang berebut..
Bila gaji masuk 25hb..
Sekejap je stok topi abis dijual..
Tapi dont worry..banyak lagi stok di tempat lain..

omega guard shaklee beratur

Si topi kelabu..
Si baby kecil xsabar nak pakai..
Si kakak dan abang..berebut nak capai..
Si ibu ayah ketawa gembira..
Anak anak sihat gembira..
Keluarga aman bahagia

read more

Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Cara Makan Vitamin Shaklee

Almaklumlah omega guard Shaklee ni sesuai untuk semua peringkat sama ada kanak-kanak, orang dewasa mahupun warga emas. Jadi cara makan omega guard tentulah berbeza-beza. Ummi kerap ditanya dengan pelbagai soalan terutamanya bagaimana cara makan yang betul untuk set-set atau pakej vitamin Shaklee. Biasanya, ummi akan berikan konsultansi eksklusif  buat pelanggan ummi beserta dengan tips-tips yang boleh membantu mereka mencapai objektif mereka. Berbeza dengan entri ini, ummi akan berkongsi secara percuma khas untuk pengguna omega guard

read more

Dua Bahagia Bagi Wanita

Dua Bahagia Bagi Wanita

Dua Bahagia Bagi Wanita … Wanita ni sebenarnya…. ummi sendiri la.. ada sedikit kisah menarik khas buat anda ^_^

Lepas berkomunikasi dgn DIA.. rasa tenang sgt..
Bila jiwa tenang, teringat balik saat2 menyusukan Asfa 3,4 tahun yg lalu..
Masa tu happy sgt sebab impian nak susukan dia sampai 2 tahun, jadi realiti.

Ketenangan hati

Ibu mana yg tak happy kan..sebab sepanjang perjalanan tu..banyak ujian dan cabaran..kadang2 kena pekakkan telinga juga sbb ada yg suruh sumbat ngan formula gara2 takut xcukup utk anak..kena jadik katak pekak ^_^

read more

Fuhhh! Sedap Murah Jeruk Pelam Asam Boi

Fuhhh! Sedap Murah Jeruk Pelam Asam Boi

Belum masuk 2015 lagi, ramai pakat-pakat jimat cermat dah.. yang tak reti-reti berjimat sebelum ni pun, automatik pandai jimat cermat.

Semuanya gara-gara naik itu ini hingga harga barang, harga perkhimatan dan sebagainya semua mencanak naik.

Meh sini ummi bg resepi jeruk pelam. Boleh buat sendiri dengan air tangan sendiri untuk anak2 dan suami, lebih jimat, terjamin bersih suci dan yakin. yer tak…

Pandai-pandai edit sendiri guna kreativiti masing kalau nak bg sedap lagi. bila dah expert, boleh buat jual.. ada juga pendapatan tambahan kan kan 🙂 jangan lupa buat branding sendiri..pasti meletop jeruk pelam kau Yah ..ahaks.

read more