Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Cara Makan Vitamin Shaklee

Almaklumlah omega guard Shaklee ni sesuai untuk semua peringkat sama ada kanak-kanak, orang dewasa mahupun warga emas. Jadi cara makan omega guard tentulah berbeza-beza. Ummi kerap ditanya dengan pelbagai soalan terutamanya bagaimana cara makan yang betul untuk set-set atau pakej vitamin Shaklee. Biasanya, ummi akan berikan konsultansi eksklusif  buat pelanggan ummi beserta dengan tips-tips yang boleh membantu mereka mencapai objektif mereka. Berbeza dengan entri ini, ummi akan berkongsi secara percuma khas untuk pengguna omega guard

omega guard shaklee

omega guard shaklee minyak ikan terbaik

 Pertanyaan Cara makan omega guard Shaklee

Kebetulan bulan November 2014 ni adalah Promosi Omega Guard Shaklee. Maka, ramai yang berpusu-pusu membeli dan membuat stok Omega Guard. Semua yang beli ni sebab inginkan penjimatan yang hebat sehinggan 20-35% setelah menjadi ahli Shaklee. Setelah dibeli,maka banyak pertanyaan yang diajukan terutama terhadap kanak-kanak. Antaranya ialah:

 “ Ummi, anak saya baru 2tahun ..macammana nak bagi dia makan Omega Guard ni, kunyah atau nak telan pun tak pandai lagi?”

“ Ummi, anak saya 7 tahun, dah bagi dia kunyah..tapi dia taknak. Tolonglah, macammana nak bagi khasiat Omega Guard ni masuk ke dalam badan dia?”

Bagi sesetengah kanak-kanak, nak gigit ke, nak kunyah ke mahupun telan tiada masalah. Yang menjadi masalah bila mereka ni bila dah makan nak lagi… haha..ada yang buat macam gula-gula. Ni tahap bahaya, pastikan Omega Guard diletakkan di tempat yang selamat. Selang sehari sekali je ye untuk kanak-kanak.

 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

 Kat sini, ummi senaraikan 5 cara untuk kanak kanak memperolehi khasiat omega guard Shaklee

Cara 1: Pecahkan Omega Guard dan campurkan dengan susu botol
– Senang sikit nak beri khasiat omega guard, kebanyakan kanak kanak suka minum susu dalam botol, jadi bolehlah beri terus

omega dalam botol susu

omega dalam botol susu

Cara 2: Pecahkan Omega Guard dan campurkan dengan makanan
– Boleh pecahkan dan masukkan dalam nasi. Kepal-kepal nasi dan suap terus dalam mulut.

omega dalam makanan

omega dalam makanan

Cara 3: Pecahkan Omega Guard dan letakkan dalam sudu untuk di suap
-Pecahkan dan letak dalam sudu dan terus suap kat kanak-kanak. Ala ala bagi ubat demam dalam sudu.

omega dalam sudu

omega dalam sudu

Cara 4: Boleh dikunyah terus seumpama gula-gula
– Memang ada kanak kanak yang suka buat macamni. Terutama anak saya sebab memang peminat gula gula!

kunyah omega guard

kunyah omega guard (Awas..baby ni just hiasan :))

Cara 5: Telan sahaja
– Kalau yang mudah makan ubat ubatan atau vitamin. Senangje, buka mulut dan telan sahaja

telan omega guard

telan omega guard

Mudahkan cara caranya? Ada 5 cara yang boleh digunakan untuk kanak-kanak. Kalau tak boleh guna cara 5,guna cara 4 dan begitulah seterusnya. Semoga ibu ibu mendapat manfaat daripada perkongsian ini. Ingat Omega Guard, ingat Shaklee dan ingat ummimma.

NAK SHAKLEE PADA HARGA BEST?

HARGA PROMOSI SHAKLEE?

sid320 Omega Guard Terbaik Untuk Anak & Orang Dewasa

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge