Ayuh Berani Bermimpi dan Realisasikan Impian Anda

Ayuh Berani Bermimpi dan Realisasikan Impian Anda

Pernahkah anda bermimpi yang best-best? Jadi orang kaya,kereta besar, rumah besar, pergi bercuti keluar negara… best kan? Pasti ia menjadi impian ramai orang… tetapi berapa ramai yang sanggup bekerja keras untuk mencapainya? Tiada istilah duduk diam jadi senang lenang, tetapi perlu usaha dan keluar dari zon selesa baru lah impian menjadi realiti. Tahun 2016 semakin hampir, bagaimana dengan impian anda?

hidup berani meraih mimpi

Shaklee Membawa Impian Menjadi Realiti

Baru-baru ini, Master Shaklee yang dah lama sebagai ahli Shaklee ada bertanya di wall facebooknya.. Kemanakah destinasi Percutian Shaklee tahun hadapan?sama ada New Zeland atau Switzerland?ramai yang respon inginkan pergi ke Switzerland.. sebab ramai yang impi-impikan ke sana.

trip percuma shaklee ke switzerland 2008

Trip percuma shaklee ke switzerland 2008

Saya sendiri impikan ke sana, jadi tahun 2016 ni nekad nak pergi ke Switzerland sama ada melalui trip percuma Shaklee atau pergi sendiri dengan duit bonus Shaklee. Di dalam Shaklee, kami diajar untuk menulis dan melakarkan impian di atas kertas..tapi kali ini, saya tulis di blog ummimamabiz.com ini untuk pastikan impian saya menjadi realiti…Tolong doakan ye kawan-kawan.

Switzerland impian saya

Switzerland impian saya

Teringat trip Umrah-Istanbul pada tahun lepas (2014) di bawah tajaan Shaklee. Memang saya ada tampal impian di dalam bilik untuk menunaikan umrah bersama suami di bawah tajaan Shaklee.. Memang gambar ni tiap-tiap hari tengok dalam bilik dan siap termimpi-mimpi… Alhamdulillah, ia memang menjadi realiti..Trip untuk dua orang ni hampir mencecah RM32,000 dan semua di taja oleh Shaklee secara percuma…dan yang lebih pelik..kami berdua sahaja pasangan suami isteri yang bukan berpangkat Master pada masa itu…Tapi, kalau Allah nak beri..Ia memang tak mustahil

Impian tak semudah hanya bermimpi

Memang kita seharusnya mempunyai impian..tapi impian bukan hanya nak jadi angan-angan Mat Jenin… tapi impian mestilah disertakan dengan usaha, kerja keras dan doa..barulah ia menjadi realiti. InsyaAllah, tahun 2016 ini saya dan Team Shaklee di bawah empayar D.A.R.E To Succeed akan terus berusaha untuk membantu ramai lagi orang untuk lebih sihat dan lebih kuat. Bukan setakat untuk wanita hamil dan ibu menyusu sahaja..tapi meliputi ramai orang lagi kerana Shaklee terbukti berkesan.

setiap mimpi wujud untuk direalisasikan

Anda juga berani bermimpi? Ayuh sama-sama realisasikan mimpi anda…bak kata master saya.. Tulis, tampal dan lakar impian dan tampal di dalam bilik… Hari ini, saya advance sikit..tampal di blog… Doakan saya..Amin

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator (ID: 867860)
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz
cara order shaklee

Comments

  1. semoga 2016 kita lebih berjaya
    Raihanah Ahmad recently posted…Keperluan Vitamin D Untuk Kanak-kanakMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge