5 Testimoni Kesan Vivix di Antarabangsa

5 Testimoni Kesan Vivix di Antarabangsa

5 Testimoni Kesan Vivix di Seluruh Dunia

Sempena Promosi Tahun Baru 2016 iaitu Vivix Shaklee, saya teruja nak kongsi testimoni-testimoni hebat vivix di pasaran antarabangsa. Untuk pengetahuan semua, vivix Shaklee ni bukan sahaja di jual di Malaysia, bahkan ia juga dijual di seluruh dunia. Tapi jangan risau, Shaklee ni adalah halal. Di blog ini, saya ada kongsikan pelbagai testimoni dari rakyat Malaysia sendiri dengan kesan utama iaitu untuk:

Dan banyak lagi.. Ok kali ini, saya sertakan beberapa cerita mereka yang telah memperolehi kebaikan vivix shaklee.

Testimoni Antarabangsa 1 Vivix Shaklee Membantu Mengatasi Masalah Diabetes

Cathi S. Lindal berkongsi yang beliau mengalami penyakit diabetes atau kencing manis. Beliau sangat risau yang kakinya akan di potong seperti apa yang terjadi kepada datuknya. Setiap malam apabila bangun dari tidur, dia akan mengalami kekejangan kaki dan terasa kakinya adalah seperti ‘kayu’…atau bahasa mudahnya ‘ tak rasa ada kaki’.Kekejangan akan dialami beliau setiap malam hari apabila tidur. Sejak mengamalkan Vivix Shaklee, beliau tidak lagi merasai kekejangan kaki dan boleh tidur dengan lebih lena…Tidak lagi merasai “kaki kayu” di kaki beliau. Bahagianya..dapat tidur lena setiap malam dan dah tentu kandungan gula kencing manis beliau berkurangan.

Testimoni Antarabangsa Diabetes Hilang dengan Vivix Shaklee

Testimoni Antarabangsa 2 Vivix Shaklee Membantu Mengatasi Kanser Payu Dara

Pesakit berkongsi mengenai masalah kanser payudara yang dialaminya. Beliau menyatakan yang vivix tidak menjamin membantu semua orang tapi ia terbukti berkesan membantu beliau mengatasi masalah kanser payudara. Pada 4 tahun yang lalu, beliau mempunyai saiz tumor diantara 0-35. Pada tahun 2004, saiz tumor atau kanser payudara ini adalah 18 dan ia meningkat kepada 20.7 pada tahun 2007. Beliau mengamalkan vivix sejak 2008 dan saiz tumor telah berkurangan kepada 9.3. Beliau sangat gembira kerana kanser payu dara yang dialaminya berkurangan dan berterima kasih kepada Shaklee kerana menukar sesuatu yang negative kepada positif. Bagi saya, memang menakjubkan cerita ini. Tak mustahil pesakit kanser boleh pulih sepenuhnya dengan izinNya. Kisah pesakit kanser di Malaysia yang pulih sepenuhnya juga ada saya kongsikan di sini.

Testimoni Antarabangsa Kanser Payudara kesan Vivix

Testimoni Antarabangsa 3 Vivix Shaklee Membantu Mengatasi Masalah Tremor Essential

Sebelum berkongsi masalah pesakit ini, saya kongsikan dulu apa itu tremor essential? Tremor essential merupakan gangguan system saraf yang menyebabkan tangan bergetar secara berirama. Tremor essential mampu mempengaruhi keseluruhan tubuh badan manusia, terutamanya di bahagian tangan. Contoh gementar berirama ini terjadi adalah ketika hendak memegang gelas untuk minum air. Tremor essential juga boleh mempengaruhi kepala,suara dan kaki. Tremor esensial bolehterjadi pada semua usia, tetapi paling sering terjadi pada mereka yang berusia 40 tahun dan lebih tua (sumber).

Testimoni Antarabangsa Tremor kesan Vivix

Anne Campbell yang berumur 72 tahun ini mengalami masalah tremor essential ini sejak berumur 30 tahun. Masalah gementar berirama atau tremor ini menjadi kronik hingga menyebabkan beliau terpaksa berhenti kerja. Masalah tremor juga menyukarkan beliau untuk makan dan minum. Beliau hanya mengamalkan vivix Shaklee selama 1.5 minggu dan beliau mendapati kesan tremor atau gementar berirama ini berkurang. Selepas penggunaan selama 3 minggu, kesan tremor ini hampir terus hilang. Beliau sendiri tidak menyangka dalam tempoh seawall 3 minggu, penderitaan tremornya hilang. Memang menakjubkan

Testimoni Antarabangsa 4 Vivix Shaklee Membantu Mengatasi Masalah Arthritis Pain

Secara ringkas Arthritis merupakan penyakit kronik yang melibatkan sendi-sendi dan beberapa organ-organ badan yang lain. Ada 3 jenis arthritis iaitu Osteoarthritis (OA), Rheumatoid Arthritis (RA) dan Juvenile Rheumatoid Arthritis (JRA). InsyaAllah di artikel yang lain akan saya kongsikanlebih terperinci lagi berkaitan penyakit ini.

Martha Maxwell seorang pesakit arthritis pain yang berusia 72 tahun berkongsi mengenai masalah ini. Beliau mengalami masalah atau sakit pada sendi, tulang belakang dan otot. Sakit ini meningkat dari masa ke semasa hingga mengganggu waktu tidur dan pergerakan seharian. Beliau pernah menggunakan ubat tahan sakit sebanyak 16 biji sehari bagi mengurangkan masalah ini sehinggalah bertemu dengan Vivi Shaklee. Sejak pengambilan Vivix Shaklee, beliau tidak lagi merasakan sakit sendi, tulang belakang dan otot. Beliau bebas dari kesakitan. 1 sudu kecil sehari membolehkan beliau bergerak semula dengan mudah tanpa sebarang kesakitan. Marvellous..memang hebat testimoni pesakit arthritis ini

Testimoni Antarabangsa Athritis kesan vivix

Testimoni Antarabangsa 5 Vivix Shaklee Membantu Mengatasi Masalah Alzheimer

Secara definisi dari Wikipedia, Alzheimer merupakan sejenis penyakit penurunan fungsi saraf otak yang kompleks dan progresif. Penyakit Alzheimer bukannya sejenis penyakit berjangkit. Penyakit Alzheimer adalah keadaan di mana daya ingatan seseorang merosot dengan teruknya sehinggakan pengidapnya tidak mampu mengurus diri sendiri. Penyakit Alzheimer bukannya `nyanyuk’ yang sekadar satu proses penuaan. Sebaliknya, ia adalah sejenis masalah kesihatan yang amat menyeksakan dan perlu diberikan perhatian.

Mary dan Maureen Hannon berkongsi kegembiraan beliau terhadap ibu mereka yang mengalami masalaha Alzheimer. Ibu mereka akhirnya Berjaya membuat sandwich kali pertama seumur hidup mereka. Ibu mereka telah hilang selera makan beberapa tahun lamanya dan pernah tidak mengaku yang mereka sendiri adalah anak beliau. Selepas pengambilan Vivix, ibu nya telah mengenali siapa yang di dalam album perkahwinan ibunya. Memori ibunya telah bertambah baik. Vivix telah terbukti memberi perubahan kepada ibu beliau. Memang awesome, gembira melihat orang lain gembira..apa tah lagi seorang anak dapat membantu ibu mereka dapat lebih sihat

Testimoni Antarabangsa Alzhaimer kesan vivix

Kesimpulan testimoni vivix antarabangsa

Vivix terbukti telah Berjaya membantu ramai rakyat Malaysia dan antarabangsa untuk hidup lebih sihat. Di sini hanya 5 contoh kesan vivix untuk diabetes, kanser, tremor, arthritis dan Alzheimer walhal banyak lagi kesan hebat vivix Shaklee. Kenapa kita tidak berikan yang terbaik untuk ibu dan ayah yang membesarkan kita? Adalah sangat best jika dapat berbakti kepada ibu bapa terutamanya berkaitan kesihatan. Oh ye, bulan januari 2016 ni adalah promosi Vivix..Siap boleh memperolehi pos percuma dan menjadi ahli Shaklee secara percuma. Nak tahu bagaimana?

sid320 Cara makan Omega Guard Shaklee untuk anak

Rokiah Abdul Hamid
Senior Coordinator
013-7089305 Shaklee Independent Distributor
email: rokiahaizal@gmail.com
FB Page : UmmimamaBiz
cara order shaklee

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge